El Reus FC Reddis recupera les bones sensacions a Sarrià

26 de Febrer de 2023, per Jordi Garcia Arnau
  • Imatge del partit

Andrés Romero

El Reus FC Reddis ha aconseguit, aquest dissabte, una important victòria al camp del Sarrià CP, per 0-3, que el manté viu en la lluita pel primer lloc de la classificació. Els barcelonins han començat amb empenta i als pocs minuts de joc han estavellat una pilota al pal. Els reusencs han reaccionat i han disputat d’ocasions per marcar a la primera part. L’àrbitre ha anul·lat un gol al Reus FC Reddis i ha evitat que el marcador es mogués en el primer temps.

A la segona part, els de Marc Carrasco s’han mostrat més superiors, i al minut 53, Víctor Oribe ha fet el primer gol reusenc. Al 57, l’àrbitre ha assenyalat un penal a favor dels Reus FC Reddis i Pol Benito ha fet el 0-2, que deixava el partit pràcticament sentenciat.

Tot i el resultat, els locals no han renunciat a res i han disposat d’alguna ocasió per entrar de nou al partit. A mesura que han passat els minuts i l’empenta local ha anat de baixa, ha estat l’equip reusenc qui ha tornat a buscar el gol. Al minut 84, s’ha produït un més que possible penal a favor dels reusencs que l’àrbitre no ha assenyalat.

Quan faltaven dos minuts per al final, Messeguer ha marcat el 0-3 definitiu. Amb aquest resultat favorable, el Reus FC Reddis recupera les bones sensacions després dels últims resultats desfavorables.