Divendres, 16 d'Agost de 2024

Triomf contundent del Reus FC Reddis

12 de Març de 2023, per Reusdigital.cat
  •

Victòria del Reus FC Reddis al camp de l'Atlètic Sant Just FC per 0 gols a 5. Amb aquest triomf i la derrota de la UE Valls al camp del Sarrià, els reusencs se situen primers a la classificació i certifiquen una setmana més que són clars candidats a l'ascens.

Un gol de Messeguer, al minut 2, de penal avançava al Reus FC Reddis. El partit ha transcorregut sense més ocasions de gol fins que, al minut 34, Oribe ha fet el 0 a 2. La primera part ha finalitzat amb una bona aturada del porter reusenc Verdejo, que ha impedit que l'Atlètic Sant Just retallés distàncies.

En la represa, un altre gol d'Oribe, al minut 53, ha servit per sentenciar l’encontre. Al minut 77, el mateix jugador roig-i-negre ha sumat el seu tercer gol al compte particular amb un bon xut des de la frontal de l'àrea.

Encara hi ha hagut temps per més gols. Al minut 90, Sardà ha fet pujar al marcador el 0 a 5 definitiu.