Divendres, 12 de Juliol de 2024

Els pressupostos participatius de Vandellòs i l'Hospitalet impulsaran tres propostes urbanístiques i dues de medi ambient

13 de Març de 2023, per
  • Els pressupostos de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant impulsaran cinc propostes

    Cedida

Cinc propostes, tres urbanístiques i dues relacionades amb el medi ambient, han estat les guanyadores de la quarta edició dels Pressupostos Participatius de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Els projectes escollits han estat els cinc més votats, encara que l'import total suma 228.000 euros i supera la quantitat de la partida pressupostària. 

La proposta més votada és la zona esportiva i de pícnic al camp de futbol de Vandellòs


L'ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha decidit ampliar l'aportació en 28.000 euros tenint en compte la utilitat de les propostes. El projecte que ha rebut més vots, amb 169, i que s'endú la partida més gran és la zona esportiva i de pícnic al camp de futbol de Vandellòs, amb 65.000 euros. 

La segueixen amb 160 vots i 23.000 euros, la compra d’una màquina de retorn d’envasos per a l’Hospitalet de l’Infant; empatada amb els mateixos vots i 50.000 euros, la senyalització i informació dels camins i senders del municipi. Amb un cost de 50.000 euros, també, i 150 vots s'ha escollit la creació de voreres accessibles des de la Plaça Catalunya fins a la Plaça de l’Almadrava de l’Hospitalet de l’Infant. Finalment, el darrer projecte guanyador, amb 136 vots i un valor de 40.000 euros, és l'ampliació de l'skatepark de l'Hospitalet de l'Infant. 

Un 11,23% de participació en la 4a edició dels Pressupostos Participatius


[blockquote] Alfons Garcia: «Aquesta implicació posa de manifest la voluntat del veïnat per implicar-se en la millora del municipi»[/blockquote]
Aquesta edició dels Pressupostos Participatius ha obtingut el percentatge de votació ha arribat al seu màxim històric amb un 11,23%. Ha superat lleugerament la darrera edició, que va ser del 10,2%, i ha comptat amb la participació de 659 persones

De les 18 propostes triades que van ser sotmeses a votació, 11 pertanyien al nucli de l’Hospitalet de l’Infant, 4 a Vandellòs, 2 a Masboquera i 1 té caràcter general. L’alcalde, Alfons Garcia, ha destacat la bona acollida que ha tingut la votació, assegurant que "aquesta implicació posa de manifest la voluntat del veïnat per implicar-se en la millora del municipi". 

Paral·lelament, el consistori s'ha compromès a tirar endavant diverses obres menors que el veïnat ha demanat, com la instal·lació de passamans a diversos carrers de Masboquera i a les escales entre el pavelló i el carrer Nou de Vandellòs. A més d'instal·lar també la barana de protecció des de l’entrada a la urbanització Infant fins al pont de l’N-340 a l’Hospitalet de l’Infant. 
 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges