Aquesta setmana s'ha celebrat el Concurs al Millor Pa de Sant Jordi, certamen que ha guanyat la cafeteria Zero Gluten adn Sistaré, ubicada al Mercat Central de Reus.
"Es tracta d'un reconeixement a la iniciativa, i també al fet que soc jove, un jove emprenedor", explica l'impulsor del primer pa de Sant Jordi sense gluten, Xavier Pàmies fill.
El pa consisteix en tres masses diferents, una de nous, una altra de sobrassada i una darrera de formatge, les quals s'intercalen perquè el resultat visual sigui la senyera.
A partir d'aquest dissabte i fins a finals de la setmana vinent, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, la fleca posarà a la venda el seu pa. Des del forn esperen que la rebuda per part dels clients sigui positiva, ja que es mostren satisfets per la feina feta.
Per a la Diada, també han treballat en l'elaboració d'una rosa amb pasta de full, melmelada i canyella, els pètals de la qual estan elaborats amb poma.
Un negoci familiar amb més de 100 anys de vida: "És un gran pes"
"Jo ara mateix soc la sisena generació de forners del Forn Sistaré, i estic com a responsable al Zero Gluten", apunta el reusenc de 22 anys. L'establiment al Mercat Central va obrir les portes el juny de l'any passat, al voltant de Corpus.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics