Diumenge, 06 d'Octubre de 2024

Segona edició del cicle Tast de cultura a Mont-roig

22 d'Octubre de 2014, per Redacció
  • Imatge d'arxiu de Mont-roig del Camp

    Cedida

El cicle continuarà amb la conferència Pesca i consum de peix a Catalunya a càrrec de Montse Bargalló, llicenciada en ciències del Mar per la UCA. L’acte està organitzat pel Centre d’Estudis Mont-rogencs i tindrà lloc dijous 23 d’octubre, a les 8 de la tarda, a la Casa de Cultura Agustí Sardà. L’endemà, a la mateixa hora i lloc serà el Dr. Miquel Àngel Pradilla, professor de la URV i membre de l’Institut d’Estudis Catalans qui oferirà la xerrada Informe de l’estat del català 2013.

Dissabte, 25 d’octubre, serà el torn d’un dels actes centrals del cicle. Es tracta de l’entrega de premis del XXXIIIè Concurs literari Vila de Mont-roig, un certamen amb una llarga trajectòria al municipi i que compta amb bona participació. Hi ha convocades set categories, que són el premi d’Assaig Vila de Mont-roig dotat amb 450 euros; el premi de Prosa i el de Poesia Magdalena Guerrero de 300 euros cadascun; el Premi Prosa i Poesia Miquel Ferrer destinat exclusivament a empadronats al municipi i també amb dotacions de 300 euros cadascun, i els premis infantils i juvenils de narrativa breu amb dotacions de 75 i 100 euros.

Per altra banda, el mateix dissabte, a dos quarts de 9 del vespre, es realitzarà una activitat d’orientació. Des del CEIP Mare de Déu de la Roca els participants aniran fins a la platja de la Pixerota per “aprendre a orientar-se en el cel”. L’activitat estarà conduïda pel professor Javier Castelo del departament de física de la UAB. Els assistents han de portar entrepà, cadira de platja, prismàtics, roba d’abric i llanterna amb filtre vermell (paper de ceŀlofana). Organitza el Centre d’Estudis Mont-rogencs. 

El cicle finalitzarà amb l’activitat “Nenes i nenes, veniu i descobriu el món Miró”, organitzat pel Centre Miró qui obrirà les seves portes, diumenge a les 11:30h.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges