Els reusencs han guanyat 0 a 13 a la pista de l'IGR Remscheid alemany

17 de Gener de 2015, per Clàudia Bonet
  • Fotografia conjunta d'ambdós equips abans de l'inici de l'encontre

Cedida

El Reus Deportiu torna d'Alemanya amb la feina feta i amb un peu i mig als quarts de final de la Copa de la CERS. Els roig-i-negres han golejat al conjunt alemany i deixen encarrilada una eliminatòria que tindrà el partit de tornada el pròxim 7 de febrer al Palau d'Esports.

Xavi Costa ha estrenat el marcador als primers minuts de partit. L'ha seguit Joan Salvat, que ha marcat tres gols consecutius, fent pujar així el segon, el tercer i el quart del conjunt reusenc. En els darrers instants del primer temps, Marc Coy ha fet el cinquè. Els reusencs han mostrat la seva superioritat al llarg de l'encontre en forma de gols deixant així pràcticament sentenciada l'eliminatòria per accedir als quarts de final d'aquesta competició.

En el segon temps, encara s'han pogut veure més gols que en la primera meitat. El sisè l'ha fet el mateix Marc Coy, de rebot d'un penal. L'ha seguit Marc Ollé amb el setè, Xavi Costa amb el vuitè,  i Jepi Selva amb el novè. Marc Ollé i Jepi Selva per partida doble, ja que també han marcat el desè i onzè respectivament. Amb el 0 a 11 encara hi ha hagut temps per dos gols més.Aquests de la mà de Marc Coy, que ha fet el seu tercer del partit, i de Joan Salvat, que n'ha fet quatre.

Amb el 0 a 13 s'ha arribat al final d'un encontre on els roig-i-negres han dominat còmodament i han transformat la seva superioritat en eficàcia de cara la porteria rival. Els reusencs marxen d'Alemanya amb la feina feta i amb la porteria a zero.