Dijous, 12 de Setembre de 2024

Un total de 16 nedadors formaran l'equip de la URV en el Campionat de Catalunya

07 de Febrer de 2015, per Redacció
  • Equip de natació de la URV

    Cedida

L’equip de natació de la URV que competirà en els Campionats de Catalunya Universitaris 2015 és el més nombrós i destacat de la història de la Universitat. Aquesta edició l’equip compta amb 16 nedadors i nedadores provinents de diversos clubs de Tarragona com el Reus Ploms, el Cambrils CN, el CN Tàrraco, i de Castelló com el CN Benicarló.

La relació de nedadors són Albert Filella d’ Enginyeria Elèctrica, Laura López i Sandra Rodríguez d’Enginyeria Química, Yeray Agundez de Geografia, Jordina Ballesté de Fisioteràpia, Mireia Baiges i Virginia Plaza d’Educació Infantil, Meritxell Sospedra de Turisme, Lara León de Biotecnologia, Guillem Judal, Borja Quereda de Dret, Carla Estivill de Nutrició Humana I Dietètica, Georgina Torres d’ Infermeria, Yaiza Jiménez de Psicologia, Marc García d’Enginyeria Elèctrica i Antoni Pérez-Portabella dels Estudis de Comunicació en representació del professorat

La presentació de l’equip es va fer aquest passat dimecres a les instal·lacions del CN Tàrraco, amb la presència del president del CN Tàrraco, Josep Maria Claver. El portaveu de l’equip, Toni Pérez-Portabella va fer una explicació de les activitats esportives i socials previstes. A continuació van venir unes breus paraules de l’entrenadora del grup, Gemma Zapater (exrepresentant de la URV en uns Campionats de Catalunya i Espanya Universitaris) que va explicar les proves i els objectius de l’equip.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges