Dijous, 25 d'Abril de 2024

Els comerços de Reus confien en les 'Botigues al carrer' per arrodonir les rebaixes

Primera jornada d'una campanya que finalitza amb els grans descomptes d'hivern

25 de Febrer de 2015, per Joan Marc Salvat
  • Primera jornada de les Botigues al carrer

    Joan Marc Salvat

  •  

  •  

  •  

Si heu passejat pel centre de Reus aquest matí, o ho feu durant els darrers quatre dies de febrer, veureu multitud de comerços amb els aparadors a l’aire lliure. És la campanya ‘Botigues al carrer’, que coincideix amb el punt i final de les rebaixes a la capital del Baix Camp i que serveix per treure els últims productes en stock a preus molt rebaixats. Aquest primer matí de les Botigues al carrer ha estat tranquil, tot i que els comerciants confien que s’animarà en les properes hores i dies.

Al raval de Santa Anna, Mireia Domínguez de la botiga de roba i complements Aïta, es mostra satisfeta: “Han estat unes molt bones rebaixes i, fins i tot, ens ha anat millor del què esperàvem”. Per tot plegat, es mostra convençuda que “els descomptes del 70% en bijuteria i del 60% en la resta de peces faran que la gent vingui a comprar”.

Uns metres més avall, al carrer Monterols, Luisa Villa, de la botiga ITM, també compta que “tenir els aparadors al carrer cridi la gent a comprar”. Cada any funciona bé, afegeix, i és “un bon reclam de cara als últims dies de rebaixes”. En el seu cas, tots els descomptes en roba superen el 50% i espera que “atreguin els compradors, ja que les rebaixes han anat una mica fluixes”.

Les Botigues al Carrer permeten veure principalment roba, sabates i complements fora dels aparadors convencionals. Ara bé, també hi ha d’altres sectors com la perfumeria que s’apunten a la iniciativa. És el cas de la Perfumeria Daffos, del carrer Galanes. La seva responsable, Gemma Solanes, reconeix que el seu no és un sector que tiri molt de rebaixes però “en promocions com aquesta sí que aprofitem per fer algun descompte”. 

Sobre el perfil del comprador, Solanes comenta que “ens trobem la gent de sempre, a qui li agrada comprar, però també persones que venen dels pobles del voltant que aprofiten per passejar i quedar-se una estona més”. 

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics