Dilluns, 28 d'Octubre de 2024

Els reusencs podran mesurar el camp electromagnètic de les seves llars

02 d'Abril de 2015, per Redacció
  • Qualsevol reusenc podrà mesurar el camp electromagnètic de les seves llars

    Reusdigital.cat

Els reusencs podran mesurar el camp electromagnètic de radiofreqüència en domicilis particulars. La mesura, impulsada per l’Ajuntament de Reus, a través de Via Pública i Medi Ambient, s’emmarca en el conveni de col·laboració signat el desembre de 2012 entre el consistori i el Centre de telecomunicacions i tecnologies de la informació de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat, dins el projecte de la Governança Radioelèctrica. 

Fruit d’aquest acord, l’Ajuntament disposa temporalment d’un equip per mesurar el camp electromagnètic en punts sensibles de Reus —llars d’infants, centres de salut i hospitals, centres d’educació, parcs públics i les residències o centres geriàtrics—, que ara s’obre a domicilis particulars, a petició de les persones interessades.

Un dels objectius ajudar a minimitzar la percepció del risc que una part de la ciutadania té respecte la possible relació entre l’exposició a les radiacions de camp electromagnètic de radiofreqüència i la salut i així permetre que el desplegament de les infraestructures de comunicacions sense fils es realitzi sense tantes dificultats.

A partir d’ara, l’Ajuntament inicia les mesures als domicilis particulars de la ciutadania que ho sol·liciti. Atès que l’equip de mesurar està cedit fins el juny del 2015, les mesures es realitzaran per ordre d’entrada de la sol·licitud.

El ciutadans que vulguin sol·licitar una mesura de camp electromagnètic en el seu domicili, caldrà que enviïn un correu electrònic indicant en l'assumpte 'Mesura de camp electromagnètic' a l’adreça electrònica medi.ambient@reus.cat on hi consti el nom i cognoms de la persona sol·licitant, l’adreça on s'ha de realitzar la mesura i un telèfon de contacte.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics