Dimarts, 30 d'Abril de 2024

El CF Reus venç còmodament el Morell (1-4)

Carbia, en dues ocasions, Haro i Sangrá, en pròpia porta, autors de les dianes roig-i-negres

30 de Juliol de 2015, per Marc Busquets
  • El CF Reus ha vençut còmodament al Morell

    CF Reus

  • Onze inicial del CF Reus davant del Morell

    CF Reus

El CF Reus Deportiu segueix preparant l’inici de la Lliga, i aquest dimecres s’ha desfet sense problemes del CD Morell, que enguany jugarà a la Tercera divisió i que ha signat un acord de filiació amb el club del Baix Camp. Fran Carbia, en dues ocasions a la primera part, Sangrá en pròpia porta i David Haro a la segona part, han estat els autors dels gols reusencs. Per part dels locals, Samu Blanes ha aprofitat una errada del porter Aitor Embela per marcar.

Carbia ha sucat per dos cops

Després de la derrota (0-1) en la seva estrena de la pretemporada davant del Vila-real i el triomf dies enrere a Vilanova (0-6), el CF Reus ha aconseguit una nova victòria que permet encarar amb confiança la visita del Llagostera d’aquest divendres. El tècnic dels ganxets, Natxo González, ha aprofitat l’encontre d’aquest dimecres per fer diverses proves al seu esquema de joc. A la primera part, en què els seus homes han dut la iniciativa, ha col·locat Carbia com a davanter centre i ha desplaçat Édgar Hernández i Óscar Rico a les bandes.

Precisament ha estat Hernández qui ha donat fet el primer gol de l’amistós a Carbia. L’ex del Sabadell ha superat el seu marcador i ha centrat per tal que Carbia, sol a l’àrea petita, rematés sense cap sense oposició al minut 24. Deu minuts més tard, una altra passada d’Hernández ha deixat sol Carbia davant del porter local Raúl. El davanter roig-i-negre ha aixecat la pilota amb un toc suau per anotar el 0-2 amb el qual s’ha arribat al descans.

Haro, elèctric

A la represa, els dos conjunts han fet diversos canvis. Al minut 52, Aitor Embela, que ha jugat tot el partit, ha comès un error en un control que ha servit al davanter centre de l’equip local, Samu Blanes, per anotar una diana que ha donat esperances a l’afició local. Poc després, però, una cursa de David Haro i la seva posterior centrada han provocat que el veterà Sangrá s’hagi fet gol en pròpia porta. El mateix Haro, al minut 78, després d’una magistral passada a l’espai de Colorado, ha fet el definitiu 1-4 tot definint amb qualitat davant del porter suplent Miki.

El proper partit que disputarà el conjunt roig-i-negre tindrà lloc aquest divendres al vespre, a partir de dos quarts de 9 del vespre. El rival que visitarà el municipal reusenc serà la Unió esportiva Llagostera, de Segona Divisió A. Serà, a més, el retrobament de l’afició ganxeta amb dos dels seus grans ídols dels darrers anys, els davanters Sergio León i Chumbi, que acaba de fitxar per l’entitat gironina.

Fitxa tècnica:

C.D. Morell:Raúl (Miki, 45'), Pato, Martí (Arjona, 45'), Giralte (Domènec, 66'), Samu Blanes (Víctor Garrido, 60'), Jordi Roca (Moha, 77'), Saddik (Fabra, 77), David Sangrà (Donoso, 77'), Àngel (Èric, 45'), Jaime, Víctor (Sardà, 45').

C.F. Reus Deportiu:Aitor Embela, Benito (Cassamá, 45'), Moyano (Olmo, 60'), Ángel (Miguel Marín, 60'), Torres (Joshua, 45'), Prince (Jaume Delgado, 62'), Ramon Folch (Álex Colorado, 62'), Óscar Rico (Ricardo, 45'), Masqué (Oribe, 62'), Fran Carbia (David Haro, 62'), Edgar Hernández (Fernando, 45').

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

reusdigital.cat Reus Diari Digital reus-morell

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics