Divendres, 26 de Juliol de 2024

Juan Carlos Sánchez (C's): 'Estem farts de ser assenyalats com a mals catalans'

09 de Setembre de 2015, per Marc Busquets
  • El grup municipal de C's a Reus ha denunciat la manipulació de la Diada per part dels partits sobiranistes

    Cedida

El grup municipal de Ciutadans de Reus ha anunciat, aquest dimecres, que no prendrà part als actes institucionals que estan previstos per a la Diada Nacional de Catalunya. El líder de la formació a la capital del Baix Camp, Juan Carlos Sánchez, ha assegurat que "estem farts que se'ns digui que som mals catalans o, directament, anticatalanistes". Sánchez, que ha comparegut davant dels mitjans de comunicació acompanyat dels regidors de Ciutadans a l'Ajuntament, ha denunciat que la Diada "ja fa molt que no és un acte per a tots els catalans" i que s'ha convertit en "una festa de Mas, Junqueras i els de Junts pel 3%".

El regidor ha continuat tot subratllant que la Diada és, actualment, "un acte sectari" i ha acusat les forces polítiques sobiranistes de voler "separar i dividir el poble català". "Els catalans bons són els qui volen la independència i, els dolents, els qui no la volem", ha apuntat Sánchez.

Valoració del darrer ple

Sánchez també ha volgut fer balanç de les propostes que el grup ha dut a l'últim ple de l'Ajuntament de Reus, celebrat el passat divendres, en què Ciutadans hi ha presentat dues mocions. La formació ha demanat que el govern actuï davant la problemàtica que estan patint els veïns de les Parcel·les Cases, on diverses dones exerceixen la prostitució. "Si això afectés els veïns del centre de Reus segur que ja s'hauria resolt", ha indicat Sánchez. No obstant això, Ciutadans assegura que "no es tracta de perseguir les prostitutes, sinó de millorar la convivència ciutadana".

Sánchez ha recordat una pregunta formulada al govern al ple i centrada en les molèsties que causen determinats individus a la deixalleria municipal quan els veïns hi van a retirar els seus residus. El grup de Ciutadans ha exposat que, per ara, "l'actuació del govern en aquest assumpte està sent decebedora" i ha pronosticat que "de ben segur que hi posaran remei quan hi hagi un conflicte important".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (8)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

josep  10 de Setembre de 2015

recuerdos de mis años en

recuerdos de mis años en Francia,vi y conoci a muchos republicanos españoles y otras gentes marcados con el numerito entre ellos familia mia,ellos creían en una democracia, y ahora nos quieren dar lecciones de libertad,democracia,pregonando un discurso racista.por favor que somos ya grandecitos

ElCaballo de Prim  09 de Setembre de 2015

Prostitucion

Que se regule de una vez por todas la prostitución, de esta forma se garantiza que quien quiera ejercer libremente el oficio mas antiguo del mudo, pueda cotizar a la seguridad social, se saque de una vez por todas de las calles y no fomente el dinero negro, ni las mafias.
Hay motivos suficientes para tomar medidas, no falta un gobierno central valiente que quiera resolver problemas reales.

josep  09 de Setembre de 2015

En el caso de una Cataluña

En el caso de una Cataluña independiente DIGO EN EL CASO,todos estos separatitas que sus abuelos y padres no son catalanes y que hablan castallano en su casa,(que es la mayoría)van a encontrase con EL TONTO LISTO DEL NACIONALISMO, que les dira tu nombre no es catalán,si pero he nacido aqui,no ,no no lo digo por nada,ya se que eres de los nuestros pero me ha extrañado, y entonces sale LA IDENTIDAD NACIONAL, jo soy catalán y tu eres un charnego.y aqui empieza la diferencia

josep  09 de Setembre de 2015

"Separar i dividir el poble

"Separar i dividir el poble catala" esta fet Esta es la democracia del nacionalismo,el racismo,exclusion,el odio,la divison,no es un fenómeno nuevo no hace muchos años vivimos esto algunos recuerdan con sus numeritos marcados en el brazola mayoría se fueron, eran las mismas ideas.La Difrencia lo dijo en Sr. Pujols als catalans i als altres,los andaluces,aragoneses extremeños ect ect españoles como el,

J. A. Carricondo  09 de Setembre de 2015

No cal amagar-se!

Hi ha por de donar el nom? Doncs molt malament! Això demostra que no es creu en la democràcia i la llibertat d'opinió, sense insultar i ofendre.

català indepennt  09 de Setembre de 2015

por sus gestos los conocereis

por sus gestos los conocereis

Anònim, 09/09/2015 a les 19:05

Qué és una acte antidemocràtic?. Quins collons, hi ha alguna cosa més antidemocràtica que no deixar votar a la gent!. Sort que el Ribera ja te fenya a les espanyes i aviat és passarà al PP espanyol. Us deixarà igual com va fer el gran butifler del Boadella. Us sona? Va marxar a la capital del "reino" a buscar aixopluc sota les faldilles de la Esperanza Aguirre i us va deixar a tots amb un pam de nas.
Ah i tranquils no us trobarem a faltar. Mes val estar sol que mal acompanyat.

jaume primer  09 de Setembre de 2015

Molt ben fet!

Molt ben fet! Sóc català i no vull la independència i per tant aquesta no és la meva diada.

J. A. Carricondo  09 de Setembre de 2015

Prostitució o prostituirse?

Aquest és un fenómen social que afecta a tota Iberia, a Europa, Amèrica i la resta del món. Mireu les llistes de contactes publicades fa uns dies! Hi ha moltes sorpreses!
Si es rebutja, voluntàriament, l'exclusió ja està tot clar. No clar dir res més i aixó voldir que no es vol formar part.

Reportatges