Dijous, 28 de Març de 2024

Clam de 'justícia' per la mort de la dona reusenca atropellada el passat diumenge a Lleida

Antoni Cordero, natural de Reus, i Jessica Lara, van ser atropellades mortalment per un conductor begut

03 d'Octubre de 2015, per Josep Gallofré
  • Familiars i amics d'Antonia Cordero, a la plaça del Mercadal

    Josep Gallofré

  •  

  •  

  •  

Prop de 200 persones s'han manifestat aquest dissabte a Reus per la decisió del jutjat de Lleida de disposar llibertat amb càrrecs al conductor que va atropellar mortalment la matinada del passat diumenge dues dones. Una d'elles, Antònia Cordero, de 51 anys, era natural de Reus i feia quatre anys que s'havia desplaçat al municipi lleidatà. L'altra víctima era Jessica Lara, de 25 anys. Durant el recorregut s'ha clamat 'justícia' davant de la decisió del jutjat.

La concentració s'ha fet conjuntament a la capital del Baix Camp i també a Lleida. L'acte s'ha iniciat a la plaça del Mercadal i ha seguit pel carrer de Monterols, plaça de Prim, Raval de Jesús, carrer de Jesús per tornar un altre cop al Mercadal, on s'ha fet un minut de silenci i diverses persones han volgut recordar les víctimes.

El promotor de la concentració, Antoni Maria Jansà, amic proper d'Antònia Cordero, ha explicat a Reusdigital.cat que "fem aquesta manifestació perquè aquesta persona que va atropellar les dues dones no es mereix està al carrer, volem que es faci justícia". "Ho fem per elles i per les víctimes en general, perquè persones que van begudes al volant no es poden emportar vides de gent innocent i destrossar famílies", ha manifestat Jansà.

La fiscalia demana l'ingrés a presó del conductor

El conductor begut va atropellar les víctimes el passat diumenge en un pas de zebra a Lleida, a la rotonda del cementiri. L'autor del sinistre va ser disposat amb llibertat amb càrrecs posteriorment pel jutjat del municipi. Per la seva part, la fiscalia va sol·licitar l’ingrés a presó del conductor.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

J. A. Carricondo  03 d'Octubre de 2015

Igual per a tots!

Si va matar a dues persones, presumptament anava begut i el fiscal ho demana, potser ens podem preguntar quins son els seus cognoms!