Divendres, 29 de Març de 2024

La Reus Viu el Vi 2016 arrenca aquest divendres

La fira romandrà oberta de dos quarts de 6 de la tarda a dos quarts de 12 de la nit el divendres i el dissabte, mentre que el diumenge l'horari serà de dos quarts de 6 de la tarda a les 10 de la nit

03 de Juny de 2016, per Redacció
  • Imatge de l'anterior edició de la Reus Viu el Vi

    Reusdigital.cat

Aquesta divendres s’engega la fira del vi de la ciutat de Reus. La inauguració serà a la plaça de la Llibertat, a les 7 de la tarda, a càrrec dels presidents de les Denominacions d’Origen del territori i de la Consellera d’Agricultura, Meritxell Serret. Enguany, la inauguració comptarà amb un element festiu de la ciutat, l’Àliga petita, que es presentarà per Festa Major i serà protagonista de la jornada. Com a acte previ a l’inici de la fira, l’organització dinarà amb el cònsol general dels Estats Units, Marcos Mandojana, que es troba a Reus en motiu de l’esdeveniment.

L’acte més destacat de Reus Viu el Vi serà l’obertura de la fira el dissabte al matí on es durà a terme una ostrada solidària a benefici de l’Associació Jordi Pitarque Ceprià, que destina els recursos a lluitar contra les malalties cardiovasculars, especialment entre els infants i els esportistes. La recapta serà apadrinada pel primer equip del CF Reus Deportiu. Una altra de les novetats del certamen serà la presentació de la Campanya de 'Vins Km0' que ha impulsat la Cambra per promocionar els vins de proximitat. Una campanya que comptarà amb la col·laboració de l’equip sènior femení de la Lliga Catalana de Pàdel del Club Natació Reus Ploms.

Els assistents podran adquirir el paquet de degustació de 5 tiquets bescanviables per tastos, la copa i el programa per 13 euros. Pel que fa la gastronomia, els ‘Vinxets’ tindran un preu unitari de 2’5 euros, mentre que el lot de cinc 'Vinxets', un cost de 13 euros.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics