Divendres, 16 d'Agost de 2024

Colorado no seguirà al CF Reus Deportiu

L'entitat roig-i-negra anuncia que prescindeix de l'andalús i de Rico, Marín, Fernando, Samu i Draghi

10 de Juny de 2016, per Redacció
  • Colorado, un dels capitans roig-i-negres, no seguirà a l'equip la temporada vinent

    CF Reus

Álex Colorado no vestirà la samarreta roig-i-negra a la Liga Adelante. Així ho ha fet saber el club reusenc a través d'un comunicat aquest divendres al vespre, en què s'anuncia que Fernando, Miguel Marín, Óscar Rico, Samu i el porter Matías Draghi tampoc continuaran a les files de l'equip entrenat per Natxo González.

Un jugador molt estimat

En l'escrit del CF Reus, s'assenyala que "el club agraeix a tots ells, i de manera especial al capità Alex Colorado, la professionalitat i compromís que han demostrat defensant els colors roig-i-negres". "Tots ells formen ja part de la història del club com a integrants de l’equip que ha assolit l’ascens a Segona A", apunta el text. Álex Colorado va arribar al CF Reus l'any 2013 provinent del Lleida Esportiu i de la mà d'Emili Vicente.

L'andalús es va convertir ben aviat en un referent a la gespa i al vestidor, ja que es tracta d'un dels jugadors més estimats per l'afició reusenca. Enguany, a més, ha estat el segon màxim anotador a la Lliga (11 gols), tan sols superat per Edgar Hernández.

Samu i Draghi, inèdits

En el cas de Fernando, el davanter no ha tingut una campanya fàcil malgrat les oportunitats que li ha brindat el tècnic basc per fer-se un lloc a l'equip titular. Rico, d'altra banda, ha passat desapercebut durant gran part de la segona volta del campionat. El jugador ja ha fitxat pel Cartagena. Tampoc ha brillat Samu, cedit per l'Elx i sense opcions de disputar minuts des de la seva arribada al mercat d'hivern. Matías Draghi, per la seva part, ha estat inèdit. Per la seva banda, Miguel Marín va començar de titular la temporada, però una lesió de llarga durada va trencar la seva progressió.

Des del club de la capital del Baix Camp s'ha apuntat que "es desitja molt sort en el seu futur professional" a tots els futbolistes que no seguiran al CF Reus.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

joan  11 de Juny de 2016

anda ya..

com foteu fora al alex,,,,ya la estem cagant.

Reportatges