Dimecres, 11 de Setembre de 2024

La CGT vol que es retirin totes les subvencions i patrocinis públics al Diari de Tarragona

El sindicat ho demana després de l'article de caire masclista del seu director, Josep Ramon Correal

26 de Juliol de 2016, per Redacció
  • L'article objecte de la polèmica

     

La Federació Comarcal Baix Camp-Priorat de la CGT i la seva secció sindical d'Ensenyament, 'Deixem de ser una illa', han presentat una queixa al Síndic de Greuges amb motiu de l'article de caire masclista publicat, el passat 21 de juliol, pel director del diari de Tarragona, Josep Ramon Correal. El sindicat reclama al Síndic que insti a la Generalitat de Catalunya a retirar totes les inversions en publiciat institucional al rotatiu tarragoní, que l'any 2015 van ascendir a 239.000 euros, segons la investigació publicada pel diari Crític. A la vegada, també vol que s'elimini els 20.600 euros en subscripcions i els 16.102,01 euros que el mitjà rep per la secció de religió dels dissabtes, segons dades fetes públics a El Triangle.

D'altar banda, la CGT també vol que el Síndic es dirigeixi a l'Ajuntament de Tarragona i a qualsevol altre organisme públic per retirar les inversions publicitàries o altre tipus de relació, sigui subvenció o subscripció, i que els centres educatius la substitueixin per alguna altra publicació amb contingut i tractament "coeducador". Des de la CGT asseguren que aquest no és l'únic article masclista que Correal ha escrit al Diari de Tarragona i reclama la seva dimissió.

L'article 'Sí es sí, o no' és una crítica a la campanya 'Respecta'm', que l'Ajuntament de Tarragona ha iniciat per evitar les agressions sexistes a l'oci nocturn. Un dia després de la seva publicació, Correal en va escriure un altre matisant les seves opinions, però les crítiques a la xarxa es van estendre ràpidament.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges