Dissabte, 05 d'Octubre de 2024

Derrota justa del Reus a Sòria

Els roig-i-negres cauen davant del Numancia en un dels seus pitjors partits de la temporada

12 de Febrer de 2017, per Joan Gomis
  • Ángel Martínez lluita amb el local Valcarce al partit d'aquest diumenge

    LFP

  • LFP

Els primers minuts de joc han sigut clarament de tampteig, on cap dels dos conjunts ha imposat el domini sobre el terreny de joc. El Numancia, a poc a poc, s'ha aproximat a l'àrea del Reus amb tímides aproximacions en forma de centrades sense rematador. El conjunt local ha disposat de la primera gran oportunitat després d'un llançament de falta rebutjat amb els punys pel porter Edgar Badia i que Galarreta ha aprofitat per empalmar l'esfèric, però per fortuna reusenca, Edgar Badia, ben col·locat i responent de nou, l'ha blocat. A partir d'aquesta ocasió, el Numància ha portat la batuta del joc, amb un desplegament ofensiu molt intens que ha obligat els reusencs endarrerir les seves posicions sense poder sortir amb facilitat de la zona defensiva.

Gol del Numància

El Numància desplegava el joc amb comoditat i s'ha avançat en el marcador després d'una bona passada a l'espai que el davanter Jairo Morillas, sol davant d'Edgar Badia, no ha perdonat i ha fet pujar així el primer gol a l'electrònic. Els roig-i-negres (avui de groc) no han sabut reaccionar i el Numancia ha continuat generant perill i ofegant el Reus, tot obligant a Edgar Badia rebutjar fins a cinc clares ocasions de gol del conjunt castellà.

El Reus ha tret el cap de sota l'aigua als instants finals de la primera part, i ha buscat restablir l'empat amb centrades a l'àrea petita provinents dels laterals Ángel Martínez i Campins, però cap de les pilotes a l'olla han estat rematades pels davanters reusencs. La primera part no ha donat per més, amb un Reus irreconeixible i amb un Numància clar dominador, que tenint més la pilota ha ofegat el desplegament de joc del Reus, un fet poc habitual en l'esquema de Natxo González.

En els primers minuts de la represa, el Reus ha posat una marxa més i ha disposat d'una bona ocasió de gol després d'una rematada de cap d'Olmo, que el porter local Aitor Fernández ha blocat sense problemes. Però de nou, el Numancia ha imposat el seu joc i ha tornat a dominar en totes les facetes del partit i ha posat l'accelerador en atac, tot generant grans ocasions de gol que Badia ha respost amb solvència. Si el Numància ha portat de corcoll tota la defensa reusenca ha estat en gran part gràcies a l'aportació del migcampista Julio Alvárez, que ho ha provat fins a tres vegades sense encert.

Un Reus amb necessitat de canviar l'esquema en veure's superat pel rival, ha mogut fitxa tot donant entrada, primer a Guzzo, Albistegui, i més tard a Jorge Díaz. Tot i les noves incorporacions, el Reus no ha pogut equilibrar la balança del joc i el locals podrien haver augmentat el resultat en l'electrònic si no fos per la gran actuació d'Edgar Badia. D'aquesta manera, s'ha arribat als últims suspirs del matx amb un partit obert, on el Reus ha disposat d'una bona ocasió per empatar: Jorge Díaz, després d'una bona conducció en diagonal fins al vèrtex de l'àrea, ha disparat a porteria, i després d'una bona aturada d'Aitor Fernández, Albistegui ha pescat l'esfèrica a la petita, però no ha pogut superar el porter local.

El partit no ha donat per més i el reusencs han perdut contra un rival que es trobava amb els mateixos punts, 33. Després d'una derrota justa, el Reus ha de pensar en el proper partit, quan el Cadis l'esperi al Ramón de Carranza, amb l'objectiu d'ampliar la seva bona ratxa a la categoria. Els andalusos es troben a la tercera posició després de vint-i-cinc jornades de lliga. El programa 'LANOVA En Joc', com cada setmana, trasmetran el partit en directe al 99.8 de l'FM i al web de l'emissora. La narració començarà el diumenge, 19, a partir de tres quarts de 4 de la tarda.

Fitxa Tècnica:

CD Numancia: Aitor Fernández, Medina, Carlos, Dani Calvo, Ripa, Ruiz de Galarreta, Iñigo Pérez (Escassi, 85'), Marc Mateu, Julio Álvarez (Eneko, 89'), Pablo Valcarce, Jairo Morillas ( Acuña, 74')

CF Reus: Edgar Badia, Campins, Babic, Olmo, Ángel Martínez, Folch, Tébar (Albistegui , 61'), David Haro, Querol, Miramón (Guzzo, 46'), Edgar Hernández (Jorge Díaz, 70')

Gols: 1-0 Morillas (17')

El col·legiat ha amonestat a Carlos (90') del Numancia i a Olmo (45'), Babic (53'), Albistegui (86')

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

CF Reus Numancia Reusdigital LFP

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges