• L'equip reusenc ha superat per 1 gol a 0 a l'Ascó

CF Reus

• Imatge del partit entre el CF Reus B i l'equip juvenil

CF Reus

El CF Reus ha superat el primer test de la pretemporada i ha guanyat a l'Ascó per 0 gols a 1 en terres ebrenques. Bon debut de López Garai a la banqueta roig-i-negre, qui ha donat entrada a l'onze a dues incorporacions d'aquest estiu: Menéndez i Tito, i als joves del planter Joshua Julve, Marcel Messeguer i Oribe.

L'Ascó, ple de ex roig-i-negres ha començat ben posicionat sobre el terreny de joc, però en la primera gran arribada reusenca, Querol no ha perdonat davant Sergio López i ha fet pujar el primer gol al marcador. Ha estat un xut potent del reusenc que ha impedit la reacció del porter de l'Ascó. Minuts més tard, l'equip de la Ribera d'Ebre ha intentat equilibrar el resultat mitjançant un xut de l'exroig-i-negre Masqué, però per sort reusenca ha marxat desviat per sobre del travesser. El Reus dominava a força de tenir la possessió de la pilota, i quan faltaven cinc minuts per acabar la primera part podria haver ampliat l'avantatja si López sota pals no hagués refusat una rematada d'Edgar Hernández. L'Ascó també ha volgut dir la seva, i després d'una pèrdua del central roig-i-negre Joshua, els atacants verds no han pogut superar a Badia en una jugada col•lectiva que ha acabat en u contra u. Gran aturada del barceloní que ha recordat per moments la seva gran campanya en el debut del Reus a Segona.

En la segona part, els dos conjunts han canviat completament els onzes, en què s'han pogut veure les altres cares noves del mercat d'estiu roig-i-negre: Santamaría, Pablo Íñiguez, Gustavo Ledes i Borja Fernández. En aquest període les forces s'han equilibrat. El Reus ha patit la càrrega física aplicada a l'estatge de pretemporada a Rialp i ho ha aprofitat el conjunt local per aproximar-se més en zona d'atac. Tot i així, no ha inquietat excessivament al porter navarrès Santamaría. Pràcticament tot el poder ofensiu de l'equip entrenat per López Garai ha passat per la banda dreta amb un Miramón molt intens fent de carriler en tot moment.

Tot i que l'Ascó ha intentat empatar i el Reus ampliar la diferència, el marcador no s'ha mogut del 0-1. El Reus rebrà el Vila-real de Primera Divisió en el seu segon test de pretemporada el pròxim, dimecres 26 de juliol, a les 8 del vespre.

CF Reus B Cambrils

Qui també ha disputat el primer partit de pretemporada ha estat el filial roig-i- negre, acabat de ascendir a Tercera Divisió. En aquest cas, l'equip entrenat per Lluís Albesa no ha tingut la mateixa sort que el primer equip i ha caigut per la mínima (0-1) davant del juvenil del mateix club.