Dimarts, 01 d'Octubre de 2024

El Torneig de la Baronia d’Escornalbou acaba amb victòria del Riudecanyes

L’acte serveix per retre homenatge a l’exjugador Josep Maria Serrat

08 d'Agost de 2017, per Redacció
  • Josep Maria Serrat, durant l'homenatge

    Cedida

El camp municipal del Duesaigües ha acollit aquest diumenge la cinquena edició del Torneig de la Baronia d’Escornalbou amb la participació dels equips dels municipis de l’Argentera, Duesaigües, Vilanova i Riudecanyes. A la cita esportiva hi han pres part joves de més de 16 anys. A més, l’acte ha servit per homenatjar a persones vinculades al món del futbol de cadascun dels municipis de la Baronia.
 
Per part de Riudecanyes, s’ha fet l’homenatge a Josep Maria Serrat, un dels jugadors més importants de l’última època a l'equip del municipi, on va jugar com a davanter i extrem esquerre durant 17 anys, fins la desaparició del club. Durant aquesta etapa, Serrat va marcar més de 300 gols amb el Riudecanyes i va arribar a competir amb al selecció catalana en la categoria d’infantils.
 
Pel que fa al torneig dels joves de la Baronia d’aquest cap de setmana, aquest ha estat molt disputat i s’ha arribat al final amb un triple empat de victòries. Finalment el guanyador ha estat el Riudecanyes. De manera prèvia, el dissabte va disputar-se el partit de veterans dels municipis que configuren la Baronia, formant dos equips.
 
El Torneig d’aquest cap de setmana ha permès també refermar els llaços de col·laboració entre tots els municipis d’aquesta àrea ja que el FC Baronia d’Escornalbou disposa de dos equips –alevins i amateurs- que competeixen sota un sol color i formats per jugadors procedents de tots els pobles del volant.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges