Dijous, 11 de Juliol de 2024

El peatge de Cambrils va gravar els terroristes amb els vehicles que van utilitzar pels atemptats

21 d'Agost de 2017, per Redacció/ Tarragona21
  • La furgoneta i un dels presumptes terroristes

    Colpisa

Les càmeres de seguretat del peatge de Cambrils van captar els terroristes el 10 d’agost amb els vehicles que van utilitzar una setmana més tard pels atemptats de Barcelona i d’aquesta localitat del Baix Camp, en el que se suposa era un dels seus viatges originats o amb destí a Alcanar, on tenien la base d’operacions. L’agència Colpisa ha tingut accés a aquestes imatges dels terroristes jihadistes i les ha fet públiques en diferents mitjans d’informació lligats al mateix grup empresarial, el grup Vocento.

En elles es pot apreciar la furgoneta Fiat de l’empresa Telefurgo, matrícula 7086 JWD, llogada poques hores abans a Santa Perpètua de Mogoda i trobada posteriorment a l’atemptat de Barcelona a Vic, amb el passaport del detingut Driss Oukabir, germà gran de Moussa, mort durant el tiroteig a Cambrils.

Alhora, es veu l’Audi A3 amb el qual els cincs assaltants van arribar a Cambrils. El vehicle va bolcar gràcies a la intervenció d’un control de seguretat dels Mossos i els seus ocupants van poder ser finalment abatuts a trets. El cotxe és propietat del detingut Mohamed Aalla, germà del mort a Cambrils Said Aalla.

Segons informen des del diari digital ‘Ideal.es’, els investigadors no han volgut desvetllar la identitat dels terroristes que en aquells moments estava al volant dels respectius vehicles.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges