El president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú, ha signat aquest passat dilluns a la tarda la concessió d'explotació del restaurant del Club Nàutic i del Barlovento amb els seus dos nous restauradors. La durada del contracte és d’uns sis mesos, data amb la qual està prevista l’inici de remodelació dels edificis del club. La signatura s'ha dut a terme a l’edifici de capitania del CNCB.
D'una banda, el restaurant del club passa a ser explotat pel restaurador Xavier Fernàndez, xef professional format a l'escola de cuina Bellart de Barcelona. Segons Fernàndez, la seva cuina oferirà una proposta gastronòmica d'acord amb la tradició del municipi i amb toc d'autor. “Respecte pel producte km. 0 i fresc amb una forta tradició marinera; així serà la nova proposta gastronòmica del club”, ha dit.
D'altra, el Barlovento passa a ser gestionat per Josep Bach i Dolors Rom, actuals propietaris de l'espai L'Orangerie de Clos Barenys i del grup El Pati de Cambrils. L’activitat d’aquest espai, oberta al públic, estarà sempre vinculada al conjunt d’accions previstes a l’escola de Vela, regates i les activitats nàutiques de l’estiu que cada any acull el CNCB. Ambdues instal·lacions, que estan en ple procés de remodelació i adaptació per afrontar la nova temporada, estaran operatives i obertes al públic abans de Setmana Santa.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics