Diumenge, 14 de Juliol de 2024

Prospera la proposta per a l'Eurolliga de l'Associació europea de clubs d'hoquei patins

Hi ha tres grups de tres equips cadascun, entre els quals el Reus Deportiu Miró

24 de Març de 2021, per Redacció
  • Com a part de l'ECHA, El Reus Deportiu Miró proposa que l'Eurolliga de la campanya 2020/ 2021 es disputi a Portugal

    Reusdigital.cat

L'Associació europea de clubs d'hoquei patins (EHCA) ha presentat a una proposta al Comitè europeu (WSE-RH) per organitzar, a la localitat portuguesa de Luso (municipi de Mealhada), l'Eurolliga d'aquesta temporada, que té fixada el seu inici el proper divendres 9 de abril. Aquesta ha estat acceptada. 

La primera fase de l'Eurolliga està prevista de el 9 a l'11 d'abril i consta de tres grups de tres equips. El primer grup està format per FC Porto, CE Noia Freixenet i OC Barcelos; el segon per Sporting CP, Reus Deportiu Miró i UD Oliveirense; i, el tercer grup per FC Barcelona, ​​Esportiu Liceu i SL Benfica.

La F4, que també se celebrarà a Luso, tindrà lloc els dies 15 i 16 de maig i comptarà amb els tres primers de cada grup i amb el millor dels segons equips classificats. EHCA també ha proposat que aquest quart classificat es decideixi en una segona fase que reuneixi el segon classificat de cada grup.

Cal recordar que la primera fase de la competició se celebrarà sense presència de públic, a causa de les restriccions que estableixen les autoritats sanitàries. Reusdigital.cat ja va avançar, a través de la presidenta roig-i-negra, Mònica Balsells, la proposta establerta per disputar l'Eurolliga de l'actual temporada. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges