Dimarts, 03 de Setembre de 2024

El Port Tarragona millora la seguretat en els seus accessos

19 de Juliol de 2021, per
  • Un dels accessos al port

    Cedida

El Port Tarragona te previst implantar una nova millora per a la seguretat en el seus accessos. El Sistema de Control de Tripulants (SCT), dissenyat per la pròpia Autoritat portuària (APT), "permetrà un millor control els moviments dels membres de les tripulacions dels vaixells atracats a les instal·lacions portuàries tarragonines".

L'APT té implantat des de l'any 2012 el sistema de control d'accessos al port, el qual registra i comprova els conductors de vehicles i els vianants acreditats que circulen, que accedeixen o surten, amb acreditacions temporals o permanents." L’augment de vaixells atracats al Port de Tarragona per l'activitat comercial i portuària que s’hi genera ha creat la necessitat de millorar el sistema d’accessos amb mesures complementàries a la vigilància física presencial", s'ha apuntat.

Per aquesta raó, l'APT ha licitat el desenvolupament, l'adquisició i la implantació del Sistema de Control de Tripulants (SCT) per un valor estimat de 95.000 euros.

Augment d’entrades i sortides

En el còmput d’entrades i sortides de vehicles de les dàrsenes tarragonines "viu també un augment paral·lel al de tràfics i l’arribada de vaixells dels últims mesos", segons s'ha apuntat aquest dilluns. El moviment de vianants que entren i surten del Port de Tarragona pels accessos de Reus, Llevant i Eix Transversal, ha estat fins a maig de 2021 un 21,3% superior al mateix període de 2020.

En total han entrat a les instal·lacions portuàries tarragonines 14.108 vianants, versus els 11.723 que ho van fer el 2020. L’acumulat de 2021 és un 16,2% superior a les de 2020.

Els camions han augmentat un 11,2% els seus moviments, mentre que els turismes un 12% per l’accés principal al Port de Tarragona per l’Eix Transversal.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics