Divendres, 04 d'Octubre de 2024

Empat in extremis del Reddis en l'últim amistós de pretemporada

10 de Setembre de 2021, per
  • Una imatge del partit

    AE Moja/ Twitter

El CF Reddis ha disputat, aquest vespre de divendres, l'últim dels amistosos de pretemporada abans de debutar a la Lliga 2021/ 2022 el proper cap de setmana. El conjunt reusenc s'ha desplaçat fins a Moja, a Olèrdola (Alt Penedès), d'on n'ha tornat amb un empat (1-1) aconseguit en els instants finals del matx. L'Agrupació esportiva Moja juga, com l'equip de la capital del Baix Camp, a la Segona catalana. 

Els locals s'han avançat poc abans del descans. A la represa, el CF Reddis ha buscat la igualada amb tenacitat i ha tingut diverses ocasions de gol. Finalment, el conjunt de Marc Carrasco ha tingut el seu premi. La diana de l'empat ha estat un golàs, una canonada des d'una bona distància per batre el porter dels barcelonins. 

D'aquesta manera, el CF Reddis ha conclòs la preparació de la campanya 2021/ 2022 tot just havent perdut un únic partit, el disputat contra el Sants de Tercera divisió el passat 14 d'agost (0-1). A posteriori va vèncer el Móra la Nova (1-4, a domicili), el Racing de Bonavista (1-6, també com a visitant), el Mas Pellicer (0-1), i el triangular Vila de l'Ampolla. Pel que fa al trofeu Ciutat de Reus, disputat aquesta setmana a l'estadi municipal, va empatar a 0 contra la Rapitenca, si bé va perdre la copa als penals. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

ANTONI-1  11 de Setembre de 2021

A LA VISTA UNA LLIGA ILUSIONANT

El resultat d´un partit amistós no vol dir molt en cuan a l´afició es refereix. Hem de valorar el conjunt del joc del equip, les jugades, técnica, táctica, rapidesa... i pel que fa al club de futbol REDDIS, cuasi centenari, ha estat excel.lent. També altres equips de la ciutat ens han ofert molt bon futbol. Tenim ja a la vista una nova temporada. Per part del C.F. REDDIS i per motius d´arranjament a l´estadi començarem el proper diumenge visitant EL MORELL i ens retrobarem amb la nostra afició a la cuarta jornada ja el mes d´Octubre. Entretant a la nostra ciutat tenim altres opcions que, ben segur, ens ho faran passar d´alló mes bé.

Reportatges