Dissabte, 10 d'Agost de 2024

El CF Reus roig-i-negre torna a ensopegar com a visitant

23 d'Octubre de 2021, per Marc Busquets Obré
  • Una imatge d'arxiu d'un anterior partit de l'equip

    CF Reus roig-i-negre

El CF Reus roig-i-negre ha caigut contra les Borges CD, aquest dissabte a la tarda, per 2-1. Tot i avançar-se al marcador al minut 62 del matx, a través de Mohamed Khachani, el cert és que el conjunt reusenc ha deixat escapar el triomf a domicili en els últims instants del due. Els locals han empatat al minut 79, gràcies a Aleix Vidal, i han segellat la victòria poc després, amb un diana de Manuel Zambrano. Cal tenir en compte que el CF Reus roig-i-negre ha jugat amb un home menys des del minut 52, per la doble amonestació que ha rebut Abdelali Hadouch.

El partit disputat a les Borges corresponia a la cinquena jornada del campionat de lliga al grup 23 de la Quarta catalana. En el seu anterior desplaçament, a Maspujols, el CF Reus roig-i-negre va caure 5-2. De fet, el conjunt reusenc ha aconseguit un únic triomf com a visitant, a la segona jornada, i al camp del Montblanc (2-4).

Millor a casa



És com a local, quan el CF Reus roig-i-negre brilla més. De fet, al camp del districte 5 s'hi ha mostrat intractable, ja que hi ha vençut els dos adversaris als quals ha rebut (l'Espluga i Riudoms) per ara. 

La setmana que ve, el CF Reus roig-i-negre s'enfrontarà, com a local, al Vila-seca. Serà el diumenge 31 d'octubre, a les 12 del migdia. 

Ara per ara, i a l'espera que es tanqui l'actual jornada, el CF Reus roig-i-negre és cinquè, amb 9 punts, a 6 del líder, el Costa Daurada FC. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges