A l'octubre van entrar les primeres olives arbequines a l’almàssera de la Cooperativa de Cambrils, en una campanya que es preveu "abundant i llarga en durada" i amb una novetat per a l'entitat de la vila marinera. Es tracta de l’entrada en funcionament d'una empresa creada per la cooperativa i el grup Migasa, que permetrà que no únicament entrin els socis les olives, sinó també que s’obri la possibilitat a que ho facin altres pagesos dels voltants "amb una posta ferma per fer de Cambrils un referent en producció i comercialització d’oli d’oliva verge extra de proximitat".
Així mateix ja s’ha posat a la venda d’oli del raig o oli d’olives verdes sense filtrar, un producte "molt estimat pels consumidors" i que únicament es pot gaudir durant les properes setmanes tant a l’agrobotiga, com establiments col·laboradors com a la pàgina web www.mestralcambrils.com fins a mitjans de desembre, aproximadament.
Aquest producte també s’exporta a indrets com a França, Bèlgica i Suïssa. Igualment, la Cooperativa de Cambrils ha posat ja a disposició dels clients oli nou filtrat, "un producte també molt valorat amb unes propietats organolèptiques molt aprecidades". Així mateix, durant aquests dies l'entitat continua amb els preparatius de renovació de la certificació de qualitat IFS, "sent encara l’única almàssera de Catalunya que l'ha aconseguit des de fa tres anys tant en producció com en envasat d’oli d’oliva verge extra i olis infusionats".
Així mateix ja s’ha posat a la venda d’oli del raig o oli d’olives verdes sense filtrar, un producte "molt estimat pels consumidors" i que únicament es pot gaudir durant les properes setmanes tant a l’agrobotiga, com establiments col·laboradors com a la pàgina web www.mestralcambrils.com fins a mitjans de desembre, aproximadament.
Aquest producte també s’exporta a indrets com a França, Bèlgica i Suïssa. Igualment, la Cooperativa de Cambrils ha posat ja a disposició dels clients oli nou filtrat, "un producte també molt valorat amb unes propietats organolèptiques molt aprecidades". Així mateix, durant aquests dies l'entitat continua amb els preparatius de renovació de la certificació de qualitat IFS, "sent encara l’única almàssera de Catalunya que l'ha aconseguit des de fa tres anys tant en producció com en envasat d’oli d’oliva verge extra i olis infusionats".
Etiquetes:
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics