Dilluns, 25 de Novembre de 2024

​La Nit 5.1 portarà 18 artistes i vuit cellers a Barberà de la Conca

19 de Juliol de 2022, per Reusdigital.cat
  • El 22 i 23 de juliol tindrà lloc La Nit 5.1 a Barbèra de la Conca

    Cedida

Les nits de divendres 22 i dissabte 23 de juliol, el Castell de Barberà de la Conca tornarà a omplir-se de música, monòlegs i propostes gastronòmiques i vitivinícoles. La 7a edició de La Nit 5.1, impulsada per La Conca 5.1, portarà 18 artistes, 8 cellers i tres propostes gastronòmiques.

El divendres 22 de juliol s'encetarà l'esdeveniment i comptarà amb els concerts d'El Petit de Cal Eril, Guineu, Reïna, Flora i Ponent Roots i amb els monòlegs de Marc Sarrats, Irene Minovas, Marta Bosch i Josep Català. El dissabte 23, tindran lloc les actuacions de Queralt Lahoz, Maio, Maria Hein, Rombo i Dj Lupe i els còmics Manel Vidal, Raquel Hervàs, Elisenda Pineda i Modgi.
 

Hi haurà 8 cellers: 4 de Barberà de la Conca i 4 de convidats


Pel que fa a un dels aspectes centrals de la festa, el vi, aquest any els elaboradors de vi seran els cellers de Barberà de la Conca Carlania, Cooperativa Barberà de la Conca, Pla de la Masó i Tarannà poètic. També hi seran el celler Mas Foraster, de Montblanc, i els cellers convidats Celler de l'Era, del Montsant; Celler Cercavins, de la Vall del Corb; i Vinya Janine, de Rodonyà. La cervesa artesana hi serà present de la mà de Les Clandestines, de Bràfim.

La gastronomia principal anirà a càrrec del restaurant tarragoní El Llagut i els postres, tant dolços com salats, per part de l'establiment barberenc La Botigueta del Portal Dinou. Una de les novetats d'aquesta 7a edició serà la parada de gelats de Cal Xixonenc de Montblanc. Els abonaments es poden adquirir a través de la pàgina web de La Conca 5.1.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics