Dilluns, 27 de Maig de 2024

Carta dels regidors del Partit Popular de Reus

19 de Novembre de 2014, per Regidors del PP a Reus
  • Els sis regidors del PP de Reus

    Enrique Canovaca

Després de la confiança dipositada pels ciutadans i ciutadanes de Reus en les eleccions municipals del maig de 2011 perquè fóssim els seus representants, vam iniciar, conscients  de la responsabilitat del càrrec, el treball que se’ns encarregava al front de cadascuna de les regidories.

Els sis regidors del Partit Popular volem fer ressò a la ciutadania, que des de que vam jurar el càrrec fins el dia que ens vam assabentar pels mitjans de comunicació que l’alcalde de Reus trencava el pacte de ciutat, hem procurat deixar la feina feta fins el maig de 2015. Ha sigut un honor estar al costat de tantes persones que amb el seu treball i lleialtat vers nosaltres, han contribuït que la nostra feina fos més fàcil. Gràcies.

Des de les nostres àrees de treball hem volgut ser dignes del què suposa l’esperit de servei que ha de tenir sempre un representant de la ciutat. S’ha millorat la seguretat ciutadana amb la Guardia Urbana de proximitat i la Promoció de la ciutat en la vessant econòmica i comercial. S’ha potenciat l’esport com una gran escola de valors on cap tothom. Gràcies a un gran equip tècnic hem aconseguit que Reus sigui "la Capital mundial de l’esport" amb el Campionat del Món FIRS de Patinatge Artístic.

'Reus Conviu' ha marcat durant aquest mandat el tarannà per millorar la convivència entre els reusencs a traves dels Plans Comunitaris del Barri Sant Josep Obrer i Barri Gaudí i altres zones, amb la col·laboració de les Associació de Veïns.

Ens ha preocupat el medi ambient, així doncs hem posant l’esforç per tenir una ciutat més neta. S’han agilitzat les llicències per l’obertura de negocis. Mas pintat i els Casals dels avis han ocupat un lloc privilegiat perquè són dos pilars essencials en la societat actual.

Hem dedicat esforç a la formació dels pares, professors i alumnes posant un interès especial en l’Escola d’Adults Marta Mata i en el Nou Projecte del Pla Educatiu d’Entorn, Reus Educa i Forma.

Tan de bo hàgim estat a l’altura del què representa ser regidor. Si el compliment del deure i la fidelitat al compromís, ha suposat estar fora del govern de la ciutat, ho assumim. Però ens comprometem estar al costat del ciutadà i ser portaveus dels seus problemes i necessitats.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges