El Colmado Giner tindrà en exclusiva les figures de xocolata del Celler de Can Roca aquesta Pasqua. D'una banda, la gelateria Rocambolesc ha creat la Mona Lisa i, per l'altra, la xocolateria Casa Cacao ha preparat les beines (el fruit sec del cacau) de xocolata negra i amb llet. Les unitats són limitades.
La Mona Lisa està elaborada amb xocolata amb llet, amb l'interior ple de bàmboles de cacauet torrat i salat, recobertes de xocolata amb llet i cacau en pols. El seu preu és de 34 euros. La beina de xocolata negra està feta amb cacau de l'Hacienda Cacao Caribe 70% de Las Trincheras (Veneçuela). És farcida de faves de cacau de Bolívia torrades i recobertes de xocolata d'origen Cusco (Perú), del 60%. La beina de xocolata amb llet es crea amb cacau de l'Hacienda Cacau Caribe 60% de Las Trincheras i està farcida amb carambines de nous, plàtan i fruita de la passió. El preu d'ambdues és de 59 euros.
Les figures de xocolata es poden adquirir al Colmado Giner fins a finalitzar existències. També es pot fer la reserva mitjançant la botiga en línia per recollir-ho a l'establiment.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics