Des del passat 31 de març, Reus viu una nova edició de la Ganxet Pintxo, la ruta gastronòmica de la nostra ciutat. Durant aquests dies, és habitual veure als ciutadans amb la guia de tapes a la mà i fer la ruta per tastar una tapa, o més, amb aigua o cervesa Estrella Damm en qualsevol establiment dels 35 que estan inscrits. Enguany, de nou, es preveu que la Ganxet Pintxo es converteixi en un èxit, tant per part dels consumidors com per als establiments participants. La ruta finalitza el pròxim diumenge, 10 d’abril.
En declaracions a Reusdigital.cat, Lluís Llauradó, del restaurant Peixateries Velles, diu que “tot i fer mal temps a principis de la setmana, la gent té moltes ganes de sortir i s’ha notat amb el consum de les tapes”. Com també opina Tomàs Selvi, de La Terrassa, “malgrat el temps, els clients de les tapes responen molt bé i marxen contents”.
Per la seva part, Analía Burgueño, del restaurant del Reus Deportiu, assegura que tot i ser el primer any que hi participa, “estan venint clients nous i n’estic molt contenta”. Confesa que li ha costat una mica trobar el pintxo ideal per participar-hi, però “sense cap dubte tornarà a ser present en una altra edició”.
"La gent té ganes de sortir"
En declaracions a Reusdigital.cat, Lluís Llauradó, del restaurant Peixateries Velles, diu que “tot i fer mal temps a principis de la setmana, la gent té moltes ganes de sortir i s’ha notat amb el consum de les tapes”. Com també opina Tomàs Selvi, de La Terrassa, “malgrat el temps, els clients de les tapes responen molt bé i marxen contents”.
Per la seva part, Analía Burgueño, del restaurant del Reus Deportiu, assegura que tot i ser el primer any que hi participa, “estan venint clients nous i n’estic molt contenta”. Confesa que li ha costat una mica trobar el pintxo ideal per participar-hi, però “sense cap dubte tornarà a ser present en una altra edició”.
La Ganxet Pintxo rep molta participació Foto: Laura Navarro
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics