La cuinera Carme Ruscalleda ha estat la protagonista de la sessió del Tribuna Cambra que s'ha fet aquest dijous al restaurant Miramar de Cambrils. En un auditori format per diversos representats del sector empresarial de la demarcació, Ruscalleda ha fet una valoració de la seva trajectòria professional en un any culminant, en el que deixarà la direcció del seu primer restaurant, el Sant Pau de Sant Pol de Mar, després de 30 anys d’activitat ininterrompuda.
Durant l’acte, Ruscalleda també ha volgut sumar-se a la promoció que la Cambra està impulsant, juntament amb d’altres agents del territori, per dinamitzar l’avellana de Reus com a fruita seca de referència de la demarcació. Una iniciativa, articulada al voltant de les jornades del Temps d'avellana que considera "molt positiva, atenent no únicament la importància de l’avellana en l’imaginari de casa nostra sinó també, i molt especialment, el seu alt valor gastronòmic".
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics