Dijous, 11 de Juliol de 2024

El Sopar de les Estrelles Michelin compta ja amb 230 inscrits

L’esdeveniment benèfic vol arribar a l’aforament màxim de 400 persones

25 d'Octubre de 2017, per Marina Martínez/ Infocamp.cat
  • Els xefs units per recaptar fons contra el càncer i la leucèmia

    Cedida

El complex educatiu de Tarragona acollirà, el proper 10 de novembre, a les 21:30h, el VII Sopar de les Estrelles contra el càncer i la leucèmia que reuneix els restauradors amb estrella Michelin de la demarcació de Tarragona. La cita, tot un referent a la ciutat, ja compta amb 230 inscrits i espera arribar a les 400 persones; el seu aforament màxim. El president de la Lliga Contra el Càncer a Tarragona, Joan Borràs, ha explicat que “sabem que molta gent, any rere any, no es pot inscriure però hi ha un màxim d’aforament per tal de garantir la bona qualitat”.

Enguany, com a novetat, a tot el conjunt de xefs s’incorporà també el restaurant Antic Molí amb el cuiner Vicent Guimerà. A més, també hi haurà Marco Borreo (Chambao Petit), Àngel Jiménez (del Complex Educatiu Tarragona), Mohamed Quauch (Sol de Mar), Fran López (Villa el Retiro), Diego i Rubén Campos (Rincón de Diego), Jeroni i Pau Castell (Les Moles), Joan i Arnau Bosch (Can Bosch), Gabri Olivier (Gelateria Olivier), Gilbert Garcia (La Boella) i el forner Jordi Andreu (del forn Andreu).

Inscripcions

Aquelles persones qui hi vulguin participar poden fer-ho a través de la Caixa, fent un ingrés al número de compte ES38-2100-3510-7622-0019-6217 indicant el nom o trucant al telèfon 977 23 24 24 de la Lliga Contra el Càncer per tal de fer la reserva i abonar el tiquet a l’entrada. El preu del sopar és de 45 euros –que aniran destinats a les entitats de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre i a la Fundació Carreras contra la Leucèmia- i les taules són per a 8 persones.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges