Dimecres, 12 de Maig de 2021

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp obre la licitació per a l’explotació de setze instal·lacions a les platges

14 d'Abril de 2021, per Redacció
  • Una de les platges del terme de Mont-roig

    Cedida

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha obert la concessió per a l’explotació comercial de 16 instal·lacions a les platges. Es tracta de les instal·lacions de guinguetes, gandules/para-sols, embarcacions a motor i embarcacions sense motor, per un total de vuit anys, prorrogable dos anys més. Les persones interessades tenen fins al 15 de maig de 2021 per a presentar les ofertes i la documentació requerida. Aquí es pot consultar tota la informació sobre les concessions administratives per a l'explotació comercial a les platges de Mont-roig del Camp, temporades 2021-2028.

Davant la situació econòmica actual, i amb l’objectiu prioritari de poder obrir al màxim la participació al concurs, s’ha optat per ampliar les adjudicacions d’un a vuit anys, ajudant a l’amortització de les inversions i sobretot a reduir el grau d’incertesa per a l’explotació de les temporades següents. Les noves concessions són també una oportunitat de negoci en una de les zones més ben valorades i amb més atractiu turístic del municipi que compten, a més, amb un alt potencial d’activitat d’oci i de lleure.

Període d’explotació

Les instal·lacions, que estan ubicades al llarg dels 12 quilòmetres de litoral del municipi, es podran explotar durant la temporada de bany, compresa per norma general entre el 15 de maig i el 30 de setembre. A banda de les característiques que ofereix cada platja i de la normativa vigent, el principal criteri que s’ha tingut en compte a l’hora de licitar una instal·lació ha estat la de garantir l’accés públic a l’emplaçament i, en cas necessari, les connexions d’aigua i de llum.

En aquest sentit, cal destacar que les instal·lacions, béns i elements que són necessaris per a la prestació dels serveis de temporada hauran de ser aportats pels adjudicataris, amb l’obligació de subjectar-se a les característiques constructives, qualitatives de disseny i d’instal·lacions definides en el concurs de licitació. A més, i d’acord amb la catalogació de cada platja, els plecs tècnics estableixen l’espai màxim que pot ocupar per a cada instal·lació, que és homogènia per a totes les instal·lacions amb mateixes característiques.

Fraccionament del cànon municipal

Una altra de les novetats d’aquesta licitació és que l’Ajuntament permetrà el fraccionament del pagament del cànon municipal, facilitant la participació d’emprenedors. Així, les persones adjudicatàries podran sol·licitar fer el pagament reduït el primer any. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges