Les quartes jornades del Fideus Rossos es duran a terme a Cambrils del 22 d’abril al 8 de maig. Durant aquests 17 dies, els restaurants del municipi oferiran uns menús tancats amb les diferents variants d'aquest plat. Les Jornades s’han presentat aquest dimarts en roda de premsa a la sala de Govern de l’Ajuntament de Cambrils.
En aquesta quarta edició, 38 restaurants cambrilencs, 8 més que la darrera edició, oferiran les seves propostes gastronòmiques que tindran un element en comú enguany: el maridatge amb els vins i caves de Cava Torelló com a patrocinador de les jornades. Amb l’objectiu de servir més de 6.000 menús dels fideus rossos durant els dies de la promoció, els restaurants ultimen els darrers preparatius a les seves cuines. Els preus dels menús oscil·len entre els 19,50 euros i els 48,50.
Per cloure les jornades, la Confraria de Pescadors de Cambrils, col·laboradors de les jornades gastronòmiques, oferirà una fideuada popular el dia 8 de maig entre dos quarts de 12 i dos quarts de 2 del migdia a la zona de l’aparcament de la Confraria, a un preu simbòlic de 4 euros la ració, amb beguda inclosa.
Els 38 establiments participants són: l’Original, Bresca, Taverna Lekeitio, El Pósito, La Galera, Bec d’Or, Can Solé, l’Escandall, Gami, Club Nàutic, Casa Macarrilla 1966, Denver, Duomo Rest-Pizzeria, La Palmera de la Llosa, Cal Tendre, Rincón de Diego, Casa Gallau, Can Bosch, Acuamar, El Morter, Casavella, Les Barques, Casa Port, Miquel, Miramar, El Faro, Nou Piñas, El Pescador, Al Punt, Germans Miquel’s, l’Espurna, Vora, Moraima, El Maset, Del Mar, La Cuina d’en Jordi, La Tresca i Llop de Mar.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics