Dissabte, 13 de Juliol de 2024

El Reus Deportiu Virginias s’imposa al PAS Alcoi

06 de Febrer de 2022, per Reusdigital.cat
  • Imatge del partit entre el Reus Deportiu Virginias i el PAS Alcoi

Convincent triomf del Reus Deportiu Virginias, davant el PAS Alcoi, aquest dissabte al Palau d’Esports (6-2). Doblets de David Gelmà, Sergi Aragonès i gols de Raül Marín i Joan Salvat, per aconseguir la desena victòria de la temporada. L’equip reusenc confirma el seu gran estat de forma.

La gesta s’ha cuinat al segon temps després de l’1-1 al lluminós, al final del primer temps. David Gelmà obria la llauna al minut 7, després de pescar un refús dins l’àrea (1-0). Al 15, empatava Marc Grau, en aprofitar un aixeca i pica fallit del seu company Gonzalo Pérez (1-1).

Al minut 6 del segon temps, Raül Marín provocava penal. Ell mateix el transformava en gol amb un potent tir (2-1). Un minut després, Sergi Aragonès ampliava distàncies amb una gran jugada individual iniciada des de la seva pròpia àrea i finalitzada amb un ganxo (3-1). El recent jugador fitxat enviava la bola al fons de la xarxa segons després en recollir una bola morta dins l’àrea, després d’una aturada del porter visitant (4-1). Doblet del ‘6’ roig-i-negre.

Mancaven 10 minuts pel desenllaç quan Marín ha estat amonestat amb blava. Ferran Formatjé no ha pogut batre Martí Zapater en el primer intent de la falta directa. Ha necessitat dues rematades més per situar el 4-2 a l’electrònic per fer entrar de nou al seu equip en la disputa del partit.

Però no ha estat així, ja que seguidament, David Gelmà, ha convertit en gol un llançament de penal, tot fent el seu doblet (5-2). Ja en el darrer minut, el capità Joan Salvat ha arrodonit la golejada amb el definitiu 6-2 després d’una jugada traçada entre Julià, Aragonès i el mateix Salvat.

Amb aquest resultat, el Reus Deportiu Virginias se situa tercer a la classificació, amb 32 punts.