El resultat ha estat de 0-1

14 de Gener de 2024, per Jordi Garcia Arnau
  • Imatge de l'encontre

Reus FC Reddis

El Reus FC Reddis ha perdut aquest dissabte contra la UE Tona per 0-1. El gol visitant ha arribat al començament de la segona part. Cal destacar els debuts de Ricardo Vaz i Hugo Taivonen al Reus FC Reddis. En la seva tornada a Reus, Vaz s’ha mostrat incisiu i ha deixat mostres de la seva qualitat en nombroses ocasions. Així mateix, al mig del camp s’ha notat l’absència de Ramon Folch.

Tot i el 0-0 al final de la primera part, no es pot negar que els primers 45 minuts han estat d'allò més entretinguts. La UE Tona  no ha vingut a Reus a tancar-se,  ja que ha demostrat tenir qualitat i ambició i el perquè del seu bon lloc a la classificació..

Els osonencs han disposat d’una bona ocasió per marcar al minut 29, amb un xut creuat. El jugador roig-i-negre Jordi Oribe ha donat la rèplica en un altre bon xut, que ha sortit lleugerament per damunt del travesser de la porteria de David Aroca.

A la represa, el Tona ha anotat en la primera ocasió que ha disposat. Una bona centrada lateral l'ha culminat Dídac Serra per fer el 0-1 i deixar gelat l'Estadi Municipal. Era la primera vegada que un equip contrari  s'avançava a casa. El marcador ha obligat a fer canvis a les files reusenques, i ha debutat també Hugo Toivonen, el davanter centre finlandès que ha arribat per reforçar l’atac reusenc.

Els minuts transcorrien i els reusencs no han trobat el camí per a generar perill. Quan faltaven 15 minuts per a acabar el partit ha arribat la reacció dels locals. Toivonen ha disposat d’una bona ocasió per empatar. Però la millor ocasió ha estat en el penal llançat per Xavi Jaime que ha aturat el porter del Tona. Tot i els esforços finals i d'un temps afegit etern i d’alguna oportunitat més, els reusencs han sumat la seva tercera derrota consecutiva, la primera a casa.

Ara el Reus FC Reddis té dos partits fora. El pròxim cap de setmana juga contra el FC Girona B i el següent contra l’Escala.