El Roig-i-negre FC perd per la mínima amb el Miami FC

12 de Febrer de 2023, per Reusdigital.cat
  • Imatge de l'encontre

Cedida

El Roig-i-negre FC va perdre aquest dissabte al camp del Miami FC per 2-1. Els reusencs agafaven amb il·lusió aquest partit, després de la victòria de la jornada anterior. Tot i jugar un cadet i tres juvenils en l’onze inicial, el Roig-i-negre va fer un bon futbol.

El Miami FC es va avançar a la primera part amb dos gols, aconseguits per Gabriel Ferrada i Gabriel Pacheco. A l’últim minut de l’encontre, Bouzerad va marcat el gol reusenc. En la pròxima jornada, hi haurà derbi reusenc de Tercera Catalana entre el Roig-i-negre FC i el Mas Pellicer UDC.

En els altres dos partits de presència reusenca, el conjunt verd-i-blanc va guanyar el seu partit amb el Mont-roig per 1-0, i la Unió Astorga també va obtenir tres punts davant de l’Icomar (3-1).