El Roig-i-negre venç a l'Espluga

27 de Gener de 2022, per
  • Una imatge del matx

CF Reus roig-i-negre

El CF Reus roig-i-negre s'ha imposat per 1-2 a l'Espluga de Francolí, aquest passat dimecres al vespre, al camp del conjunt de la Conca de Barberà. El partit, corresponent a la jornada 12 del campionat de lliga del grup 23 de Quarta catalana, s'havia ajornat en el seu moment.

El 0-1 l'ha fet Brahim Amiri al minut 16, si bé els locals han empatat 20 minuts després gràcies a Petru Padurean. Encara abans del descans, el conjunt reusenc s'ha tornat a posar amb avantatge al marcador per l'encert de Ferran Solé (al minut 43). Al segon temps no hi ha hagut més gols.

Amb aquest nou triomf, el CF Reus roig-i-negre és quart a la classificació del grup, a tan sols un punt del tercer (el Falset) i a nou del líder (el Costa Daurada). El conjunt del districte 5 ja té 29 punts, set més que el cinquè, el Montblanc.

Diumenge a les 12 del migdia, l'equip rebrà el CD les Borges.