Divendres, 16 d'Agost de 2024

Golejada del Reus FC Reddis al Municipal

16 d'Octubre de 2022, per Reusdigital.cat
  • Andrės Romero

El Reus FC Reddis ha tornat a trepitjar la gespa de l'Estadi municipal de la millor forma. Els reusencs han guanyat de forma contundent al CP Sarrià per 4 gols a 0 i continuen invictes.

Al minut 17, Ramon Sardà ha disposat d'una bona ocasió, però el seu xut l'ha aturat el porter Adrià Mir. El porter, visitant però, no ha pogut fer res, en el llançament de penal de Pol Benito. Els reusencs s'avançaven en el marcador al minut 25, i han insistit a obtenir el segon gol, però el resultat s'ha mantingut.

Ha estat just començar la represa quan Ramon Sardà ha fet el segon gol del migdia, també de penal. El davanter Sergi Moreno ha estat a punt de marcar el tercer, però el travesser ho ha impedit. Al minut  72, en canvi, Pol Benito sí que ha estat encertat i ha fet el 3 a 0, després d'aprofitar una centrada de Messeguer. Sis minuts després, Notario ha transformat el 4 a 0, en una passada de Dani Argilaga.

El Reus FC Reddis encara hauria pogut ampliar el marcador, però s'ha topat amb la bona actuació del porter del CP Sarrià, Adrià Mir, i finalment el resultat ja no s'ha mogut.