Divendres, 02 d'Agost de 2024

Treballada victòria del CF Reddis contra el Cambrils Unió

24 d'Abril de 2022, per
  • Xavi Guix

Els dos líders de la classificació s'enfrontaven en el derbi comarcal del Baix Camp, que ha congregat molts espectadors, aquest diumenge, a l'estadi municipal de Reus.

En el primers minuts, cap dels dos clubs ha volgut córrer riscos i hi ha hagut poques ocasions de gol. El CF Reddis ha estrenat el marcador al minut 27, quan Xavi Jaime ha aprofitat diversos rebots per enviar la pilota al fons de la xarxa. El gol local ha fet que el Cambrils estirés les seves línies i gaudís de bones ocasions, especialment el gol anul·lat per fora de joc al minut 30. Però ha estat Erik González qui ha rematat de cap un servei de córner i ha situat el 2 a 0 al descans.

La reacció del Cambrils no ha arribat, ja que Nico Díaz ha fet el tercer del redissencs al minut 52, que semblava deixar sentenciat el partit. Tot i això, un rigorós penal assenyalat el minut 69 ha donat vida el conjunt mariner i els ha permès fer el 3 a 1. El penal l'ha transformat Benito. A partir d'aquí, el Cambrils ha tingut bones oportunitats per igualar l'encontre i ha dominat el darrer quart d'hora.

Al minut 89, Alexandre Ikaro ha fet el segon del Cambrils i ha situat el 3 a 2 en el marcador. El gol ha posat la por al cos als aficionats del Reddis, que han patit per conservar la victòria en els minuts de descompte.

El CF Reddis jugarà pròximament dos partits consecutius a domicili: al camp de l'Ampolla i del Tortosa.