Una segona part trepidant deixa sense premi el Reus FC Reddis

Els reusencs han perdut 3-2 contra la UE La Rapitenca

17 de Desembre de 2023, per Jordi Garcia Arnau
  • Imatge de l'encontre jugat a la Ràpita

Andrés Romero

El Reus FC Reddis ha perdut aquest diumenge contra la UE Rapitencia per 3-2, al camp municipal de la Devesa. Es podria dir que els primers 35 minuts de partit han estat del tot innecessaris. Tots dos equips han preferit imposar el control i la prudència en el joc, abans que l’atac sobre la porteria contrària. Ha estat al minut 35 quan Adam Hafidh de la Rapitenca ha marcat el primer gol, després d’una errada de la defensa visitant en el rebuig de la pilota.

El gol ha animat el partit i els locals han estat a punt de marcar el segon en un ràpid contracop al minut 39. Per la seva part, els jugadors de Marc Carrasco han començat a pressionar la porteria de Reverte. Una rematada del Reus FC Reddis al pal al minut 55 i un bon contracop al 62 han fet pensar en l’empat.

A la segona part han arribat més gols. Al minut 67, un llançament de falta mal rebutjat per la defensa roig-i-negra l’ha aprofitat Garrido per fer el 2-0 amb un gran xut des de fora de l’àrea.

L’entrenador Marc Carrasco ha  decidit fer canvis i al minut 69 ha arribat el merescut gol del Reus FC Reddis amb una bona rematada de cap de Raúl Melo. Un parell de minuts després i esperonats pel primer gol, els reusencs han tornat a marcar i han empatat el partit. En una nova centrada, Ramon Sardà ha superat el porter rival (2-2). En dos minuts, els roig-i-negres han passat de tenir el partit perdut a lluitar per guanyar-lo. I han anat pel tercer gol.

Però una falta a favor de la Ràpitenca precedida d’un clar fora de joc, ha permès als locals fer el seu tercer gol, al minut 80. El xut llunyà ha tocat en un jugador que ha desviat la trajectòria de la pilota i ha impedit que Verdejo pogués fer res per evitar el gol de Gerard.

En els últims minuts de partit, el Reus FC Reddis ha mantingut a l’equip de Montsià tancat a la seva àrea, però el premi d’un merescut empat no ha arribat i el partit ha acabat amb el resultat de 3-2.

El Reus FC Reddis es manté cinquè a la classificació amb 24 punts. El seu pròxim partit és a Vilassar (Maresme), la primera setmana del 2024.