Dimarts, 21 de Maig de 2024

Les empreses reusenques encara estan a temps de demanar les noves subvencions municipals

El període es tanca el proper 14 d'octubre

01 d'Octubre de 2013, per Redacció
  • Les empreses tenen temps fins el 14 d'octubre per demanar les subvencions municipals

    Reusdigital

Des de la regidoria d'Innovació, Empresa i Ocupació es plantegen dues formes d'ajuda. Per un costat, per aquelles empreses que contractin de manera indefinida, durant dos anys i amb jornada laboral completa, a menors de 30 anys inscrits a l'atur, per a dur a terme un projecte que incorpori un pla de creixement empresarial enfocat a la innovació i a la internacionalització. L'import serà de 3.000 euros si es contracta una persona, i si és més d'un, 6.000 euros. En total, es destinaran 24.000 euros.

Per l'altra, es donarà subvencions per a entitats sense ànim de lucre de Reus, dirigides a actuacions de foment de l'emprenedoria i de consolidació i creixement empresarial. L'importar del ajut serà de fins al 50% de la campanya, amb un màxim de 3.000 euros. En total, es destinaran 6.000 euros.

Foment del comerç

Des de la regidora de Promoció Econòmica es posen en marxa quatre tipus d'ajudes. La primera es dirigeix a petites i mitjanes empreses, de menys de sis mesos de creació, amb un establiment a Reus, a peu de carrer i amb la persona titular en situació d'atur abans d'iniciar l'activitat. La subvenció serà del 20% de la inversió en immobilitzat material, amb un màxim de mil euros per sol·licitant i titular que no tenia feina. L'import màxim per empresa serà de 3.000 euros. En total, hi haurà 7.000 euros.

La segona de les línies també està enfocada pels negocis de menys de sis mesos de creació, amb la persona titular en situació d'atur, però que estan ubicats dins d'un dels mercats municipals. Es donarà un 20% de la inversió en immobilitzat material amb un màxim de 1.200 euros per sol·licitant i titular sense feina. L'import màxim per empresa també és de 3.000 euros. En total, s'hi destinaran 3.000 euros.

El tercer ajut es dirigeix a petites i mitjanes empeses que reformin o modernitzin el seu negoci, amb una antiguitat mínima de tres anys, per obtenir una major competitivitat. S'haurà de realitzar una inversió mínima de 6.000 euros i la subvenció serà del 10% del total, amb un màxim de 3.000 euros per establiment. En total, hi hauran 12.000 euros.

Per últim, es destinen 8.000 euros per a la realització de campanyes de foment comercial i de serveis, que les duguin a terme persones jurídiques de dret privat sense ànim de lucre. L'import de la subvenció serà de fins el 50% de la campanya, amb un màxim de 3.000 euros.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegitCOMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges