Dimecres, 22 de Maig de 2024

Parlem de salut

Volem parlar de Salut a Reus. Aquest dimecres, 14 de juny, tenim una cita a les 19:30h a la plaça de la Llibertat. Ens acompanyarà el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Comín, per poder debatre, analitzar i desglossar quin model sanitari volem i quin és la seva millor implementació. Des de Reus, i des d'Esquerra Republicana, explicarem que creiem en la igualtat d'accés a la salut, que apostem per un hospital de referència com a element de creixement socioeconòmic de la ciutat, capdavanter en l'àmbit universitari i en la recerca, coordinat amb l'atenció primària. És clau mantenir el lideratge d'atenció sanitària amb visió metropolitana.

Hem impulsat la creació del Consell Consell Municipal de Salut, un pas endavant per la salut a la ciutat. Hem iniciat el procés per la creació del Consell Municipal de Salut. Un òrgan consultiu que ha de permetre la participació, treballar des de la proximitat i coresponsabilitat. Un punt de trobada de la ciutadania, entitats i professionals que tinguin relació amb la salut i la planificació dels serveis sanitaris a la ciutat. Aquest Consell és una voluntat que recull el Pacte de Ciutat per Salut. Serà la primera vegada que es crea a Reus i vol donar resposta a la necessitat expressada de més participació ciutadana. Teníem el compromís de dur-lo endavant, pel Pacte de Ciutat per la Salut i pels nostres compromisos de campanya.
 
La salut ha de ser un element transversal en totes polítiques municipals, contemplant actuacions preferents sobre poblacions més vulnerables, com són els infants, la gent gran o l'abordatge dels problemes de salut mental. Fer possible un model sanitari al nostre territori i que desenvolupi l'assistència sanitària de màxim nivell, amb capacitat per desenvolupar la majoria de les intervencions i especialitats, consolidant un pol d'atracció per a professionals i investigadors.

Estem a prop de decidir el futur del nostre país, el pròxim 1 d'octubre. Tenim l'oportunitat de fer una nova república amb un sistema integral de Salut i Atenció Social públic i universal que acabi amb les retallades i les interminables llistes d'espera, i garanteixi una atenció de qualitat per a totes les persones, vinguin d'on vinguin. Oferir un bon servei, on el ciutadà es troba al centre de les decisions. Aquest dimecres 14 de juny, parlem de salut a Reus, ens acompanyes?

Noemí Llauradó és regidora de Salut i portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Reus.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Joan  14 de Juny de 2017

No, sisplau

Reus està malalt. L'HUSJR en coma i tu i el Pelli en sou els culpables ara mateix. Plegueu.

Jose  14 de Juny de 2017

Lo primero es dimitir

Despues de los desastrosos resultados econòmics del 2016, lo que tendrias que hacer el consejo de administracion es dimitir Sin mas y dar a otras personas mas competentes poder enderezar la situacion

Reportatges