Amb l’arribada del mes de febrer comença l’activitat gastronòmica a Cambrils. Un any més,les Jornades de la Galera, que enguany arribaran a la seva 11ª edició, encetaran un cicle d’activitats culinàries on, cada mes, els productes de la mar i la seva fusió amb les receptes més tradicionals i avantguardistes seran el teló de fons perfecte per posar en valor la tasca conjunta feta per l’associació de restauradors del municipi i el consistori, amb la inestimable col·laboració de la Confraria de Pescadors, la Cooperativa Agrícola i l'Escola d'Hoteleria i Turisme.
Així és i aquest continua sent l’objectiu: sumar sinèrgies entre les diferents iniciatives de caire privat i l’Ajuntament per consolidar Cambrils com la capital gastronòmica de la Costa Daurada.
L’àmplia participació per part de la ciutadania i el continu creixement de restaurants que volen sumar-se a aquest seguit d’accions en l’àmbit culinari són l’encaix idoni per compartir un dia en família i posicionar, encara més, el municipi al mapa turístic gastronòmic a nivell estatal.
El maridatge de cuina, sensació i il·lusió per la gastronomia segueixen sent l’ADN de tot un seguit d’activitats que seguiran al març amb l’Encarxofa’t i acabaran la propera tardor amb la fira del vi o les Jornades dels Fideus Rossos. Cambrils un any més, capital gastronòmica de la Costa Daurada.
Mercè Dalmau és alcaldessa de Cambrils.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics