Dijous, 23 de Maig de 2024

Volem la millor ciutat, la millor alcaldessa

Reus és, sense cap mena de dubte, una molt bona ciutat on viure, treballar i gaudir. Ho és gràcies a l'empenta i esforç de la seva gent, del teixit productiu i comercial que dia a dia apuja la persiana i de la societat civil que s'organitza per dur a terme un sense fi d'actes, lúdics, culturals i esportius que donen aquesta vitalitat a la ciutat i nodreixen el calendari reusenc. Les administracions públiques han d'acompanyar sempre a tot aquest teixit i l'ajuntament és la més propera als ciutadans.

En aquest últim mandat que ha encapçalat l'alcalde Carles Pellicer s'ha fet una feina exorbitant per estar al costat de la gent, al costat de les associacions, empresaris i comerciants per aplicar totes aquelles polítiques que tenen una incidència directa en el dia a dia de la ciutat. La política municipal es fa als carrers, a les places i ravals, ni a Madrid ni als despatxos. Pren sentit en l'escolta activa dels veïns i això s'ha fet els 1.460 dies que dura un mandat, amb visites setmanals als barris de Reus, amb el porta a porta, amb les convivències amb l'alcalde, amb trobades amb tots els sectors que fan de Reus, com bé diu Carles, la millor ciutat del món.

A Junts per Reus no ens cal treure pit dels quilòmetres que recorrem en campanya, ho hem fet i es fa palès durant l'any. Som el projecte polític dels fets, del seny i del rigor. Els que volem la millor ciutat, els que tenim el millor projecte i la millor candidata. No és casualitat que des de les regidories de Promoció de Ciutat, Benestar Social i d'Hisenda s'hagi treballat de valent per fer front a les múltiples crisis mundials que han sacsejat aquest mandat.

A Reus hem tingut un ajuntament que, malgrat tot, ha donat resposta, que ha aplicat unes polítiques socials i econòmiques dirigides a la ciutadania, amb més d'11 milions d'euros d'ajudes per fer front a la covid, amb més de 60.000 trucades a persones grans o en situació vulnerable, amb una dinamització comercial capdavantera al Camp de Tarragona, amb més de 470 negocis participants, i un impacte de més de 5 milions d'euros gràcies als Bons Reus que han servit per ajudar i donar impuls al comerç que ha patit l’embat de la pandèmia.

Això ho ha fet Junts per Reus, que ningú us enganyi. No és casualitat tampoc, que en els debats electorals que hem vist fins ara, ningú posés en dubte la gestió econòmica que s'ha fet des de la regidoria d'Hisenda que ha estat un model d'excel·lència i rigor que ha fet baixar el deute municipal en un 70%. En aquest punt és de justícia tenir una mirada al passat, recordar a aquells que ens va dur a tenir un dels ajuntaments més endeutats de l'estat i que són els mateixos que ara, guaita per on, proposen un canvi...

El diumenge vinent Reus ha de decidir si vol tornar a la vella política, la de mirar enrere. Tornar a l'època fosca de la mala gestió, la política de qui no guarda quan té, no menja quan vol. El pròxim diumenge ens hi juguem molt. Reus no es mereix propostes populistes, projectes faraònics, i molt menys sagrades famílies de poliestirè expandit. Els reusencs no volem altre cop inversions que ens van empenyorar la vida i que, si no ho tenim ben clar a les urnes, ens hipotecaran el futur.

El 28 de maig l'única proposta que albira la millor ciutat és Junts per Reus, som els que tenim una visió de Reus en majúscules, amb un projecte d'èxit que ens ha posicionat en el mapa, amb reptes urbanístics importants, amb una mirada sostenible i verda, amb polítiques d'habitatge reals i ambicioses, amb unes inversions ben definides que prioritzin les persones i el seu desenvolupament social i professional. Junts som la gent de debò, els que ens estimem la ciutat, la nostra llengua, les nostres tradicions, la nostra gent, les nostres entitats i els nostres barris, som els que continuarem fent de Reus la millor ciutat i ho farem amb la millor alcaldessa, Teresa Pallarès.

Jaume Piñol de la Mata és el número 10 de la candidatura de Junts per Reus.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges