Divendres, 19 d'Abril de 2024

1.100 signatures a favor del soterrament del grup electrògen del barri de la Immaculada

L'entitat veïnal estudia una proposta de moció per tal que el proper ple de l'Ajuntament doni suport a la seva demanda

11 de Desembre de 2015, per Redacció
  • Els representants de l'AV Barri Immaculada han recollit més d'un miler de signatures

    Cedida

Aquest divendres al matí, la presidenta de l'AV Barri Immaculada, Espezanza Torrijos, acompanyada del propietari afectat, David Gaitán, i altres veïns del barri, han registrat a l'oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament les mil cent signatures recollides demanant el soterrament del grup electrògen situat al passeig de l'Oliver, del barri, que està situat a tocar de l'habitatge del veí esmentat.

Les signatures s'han recollit entre els veïns del barri de la Immaculada i han comptat amb el suport d'altres entitats veïnals de la ciutat, així com de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus.

Un cop registrades les signatures, des de l'Associació de Veïns Barri Immaculada s'està estudiant la preparació d'una proposta de moció a tots els grups municipals per tal que al proper ple de l'ajuntament es doni suport a aquesta demanda ciutadana.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

J. A. Carricondo  11 de Desembre de 2015

Molt bé

La moció hauria de recollir, també, un apartat que impedís fer obres que puguin supossar després un canvi d'ubicació. Es llencen els diners, tontament i per duplicat per manca de previssió i estudi. Vull supossar que és pel fet que sobren milions d'euros per abocar-los a les clavagueres o a altres llocs menys fondos.