"El món de la xocolata és magnífic i complex", ha dit el pastisser Albert Poy. Juntament amb el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, el representant de la Confieria Poy ha presentat aquest dimecres una masterclass dedicada a aquest producte que se celebrarà el proper dia 30 de novembre, a partir de dos quarts de 4 de la tarda, a les instal·lacions de la corporació reusenca. "La sala té una capacitat d'un centenar de persones", ha apuntat Sanromà per establir el màxim de participants que podrà assistir a l'activitat.
La xocolata, 'un món apassionant i desconegut'
El pastisser ha explicat que l'activitat està principalment dirigida als clients del seu establiment, però que "tothom hi serà benvingut". Poy ha subratllat que tot el que envolta la xocolata "és apassionant i desconegut" i ha assenyalat que l'objectiu de la sessió és que "es conegui tot" del cacau. En aquest sentit, el pastisser ha avançat que a la masterclass del proper dia 30 s'hi inclourà un passi d'audiovisuals "en què es mostrarà tot el procés de treball de la xocolata, des de la recolecció fins a la comercialització" i que l'acte final serà un tast de diferents tipus de xocolata "de la màxima qualitat".
Poy també ha explicat que a l'acte que tindrà lloc a la Cambra hi assistirà Daniel Hughes, "un gran comunicador", i que la xocolata amb la qual es treballarà serà de la marca Valrhona, de la qual Hughes n'és el cap comercial. El pastisser ha plantejat l'activitat com "una anàlisi sensorial de la xocolata" i ha dit que l'objectiu és que els assistents "aprenguin a degustar d'una manera pràctica" el cacau.
Inscripcions per correu electrònic
El pastisser ha apuntat que "actualment, cal reinvindicar el comerç local" i ha assegurat que "el gremi de pastissers de Reus té un nivell molt alt". Poy ha valorat de manera molt positiva "la feina feta" per la Cambra en la dinamització de les botigues de la ciutat.
Finalment, el pastisser ha anunciat que la cloenda de l'activitat serà un tast de xocolata Valrhona i d'un parell de postres que la Confiteria Poy comercialitzarà de cara a la campanya de Nadal. "Us aconsello que aquell dia no mengeu postres", ha fet broma. Les inscripcions per assistir a la masterclass s'han de fer per correu electrònic. Qui hi estigui interessat ha d'enviar un missatge a l'adreça confiteriapoy@confiteriapoy.cat.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics