Dimarts, 26 de Setembre de 2023

Liciten el servei de manteniment i conservació d'espais verds de Reus

Amb un pressupost anual d'1,2 milions d'euros

30 de Maig de 2023, per Redacció
  • Una imatge del parc de les Olors, de Reus

    Reus.cat

L’Ajuntament de Reus ha publicat al perfil del contractant la licitació del contracte del servei de manteniment i conservació d'espais públics enjardinats de la ciutat, amb un pressupost de licitació anual d’1,2 milions d'euros. El contacte tindrà una vigència de dos anys, prorrogables per dos possibles anys més.

"Per tal d’optimitzar els recursos disponibles i seguint criteris de sostenibilitat i xerojardineria", segons fonts municipals, el contracte classifica diferents nivells d’actuació: Jardineria de caire intensiu, "en espais que requereixen d’un manteniment continuat seguint criteris tradicionals de jardineria de control permanent del verd; jardineria de caire menys intensiu, "en zones destacades de la ciutat amb gran afluència de persones"; jardineria de caire bàsic en parcs de barri amb "gran afluència de ciutadania provinent de l’àrea d’influència propera; i "espais que requereixen d’un nivell de conservació molt baixa enfocat al seguiment i supervisió del desenvolupament lliure de la vegetació".

El plec de clàusules de la licitació defineix les tasques a realitzar per l’adjudicatari del contracte, així com els mitjans humans i la relació de vehicles i maquinària que haurà d’adscriure a la prestació del servei. Entre altres aspectes, el plec també preveu les obligacions del contractista en matèria de gestió de residus, seguretat i tractaments fitosanitaris.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics