Dilluns, 19 d'Agost de 2024

Una reusenca guanya un premi en un concurs de la revista Cuina

La recepta guanyadora són bombons salats de bacallà i salmó amb cervesa en dues textures

21 d'Octubre de 2016, per Redacció
  • La recepta de Glòria Mohedano i Puig, la guanyadora de la categoria 'millor recepta original' de la revista Cuina

    Cedida

  • Glòria Mohedano i Puig, guanyadora de la categoria 'millor recepta original' de la revista Cuina

    Cedida

La reusenca Glòria Mohedano i Puig va resultar guanyadora en la categoria ‘Millor recepta original’ del concurs que organitza la revista Cuina, i que es va celebrar el passat 24 de setembre, en el marc de la Fira del Porc i la Cervesa de Manlleu (Osona). La recepta guanyadora són bombons salats de bacallà i salmó amb cervesa en dues textures, que està composada per gelatina i gelat de cervesa.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Reus, Reus Diari Digital, reusdigital, Fira del Porc i la Cervesa de Manlleu

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges