Dimecres, 28 d'Agost de 2024

Àngel Cortadelles, candidat a l’alcaldia de Cornudella de Montsant per ERC

30 de Març de 2023, per Marc Busquets Obré
  • Una imatge d'Àngel Cortadelles

    Cedida

Àngel Cortadelles, reusenc resident a Cornudella de Montsant des del 2017, és el nou candidat a l’alcaldia del municipi prioratí per ERC per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig.

Candidat a i regidor d'Esports a Reus



Cortadelles agafa el relleu de Salvador Salvador com a candidat, després que aquest hagi decidit no ser-ho. Cortadelles va ser candidat a l’alcaldia per ERC Reus a les eleccions municipals del 2011, i anteriorment havia estat regidor d’Esports del consistori de la capital del Baix Camp i president de la secció local d’ERC Reus.

També ha exercit altres càrrecs a l’administració pública, ha desenvolupat part de la seva trajectòria a l'empresa privada i actualment és president de la Federació Comarcal d’Esquerra al Priorat, així com director dels serveis territorials d’Administració Local del Departament de la Presidència.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Teodoro.  30 de Març de 2023

LLeva más años en Política que el QUICO...

Madre mía lo que hay que ver y oir, un hombre que lleva toda su vida en política, con paisajes como el agua del Guadiana. No se tendría que permitir que personas lleven y vivan en política toda su vida. Esto cómo se llama...??? Por cierto, es una de esas personas que siempre arregla cosas para la sociedad, y para la gente sencilla...