Dissabte, 17 d'Agost de 2024

Redessa fomenta la compravenda d'empreses per valor de 527.000 euros

20 d'Octubre de 2015, per Redacció
  • Entrada a les instal·lacions de Redessa

     

Des la posada en marxa del programa Reempresa a les instal·lacions de Tecnoredessa, el desembre de 2013, s'han efectuat un total d'onze compravendes d'empreses, el que significa una inversió induïda de 527.000 euros. Redessa actua com a mediadora en l'assessorament als emprenedors i posa a disposició dels mateixos un catàleg de 32 empreses "cedents" i 68 projectes reemprenedors, de petites i mitjanes empreses.

El proper 26 d'octubre, les instal·lacions de Tecnoredessa acolliran un curs gratuït per als emprenedors interessats en autoocupar-se que s'estiguin plantjenat reempendre una empresa en funcionament. La formació està subvencionada per l'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, té una durada de 12 hores i servirà per conèixer els passos a seguir a l'hora de comprar una empresa.

El mecanisme de Reempresa possibilita la compra d'una emrpesa al seu anterior propietari (cedent), i permet autoocupar-se sense haver de passar per la fase de creació. El programa del curs se centra en ajudar als assistents a identificar el seu projecte Reeempresa i apropar als futurs reemprenedors les característiques dels processos de compravenda. A la vegada, es fa un pla per valorar la viabilitat del projecte.

Els interessats poden contactar amb l'oficina d'atenció del Centre de Reempresa de Catalunya, situada a Tecnoredessa, a través del telèfon 977 300 304 o del correu electrònic redessa@redessa.cat. Per a més informació i inscripcions del curs, cliqueu en aquest enllaç.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges